Pár napja pontosabban 5 valami kiutések jöttek ki a kisfiamon. Csak a hátán meg a melkasán meg a kezén van pontosabban ott ahol takarja a poloja. Mi lehet mi okozhatja? Napallergia lenne?
Figyelt kérdés
Olyan szuros kis kiütések elöre még kis apro holyagok is voltak.Voltunk dokinal azt mondta valoszinu allergiat váltott ki a z uj tüsfürdő.De azota se használjuk és ugyan ugy kijön rajta ujra és ujra.Ki megyünk a napra es ki jonnek ejszaka meg ujra el mulnak.Nem viszket neki de nagyon csunya.Kérleksegitsetek nagyon agodom.2013. júl. 3. 10:10
1/6 anonim válasza:
Ha csak a ruhával fedett területeken van, akkor nem lehet, hogy a mosószerre vagy öblítőre allergiás esetleg?
2/6 anonim válasza:
Meleg-kiütés! Nekünk azt tanácsolta az orvos, öltöztessem lengébben, és gyakran mosdassam le a kis testét langyos (nem meleg!) vízzel, amikor nagy a hőség. Nekünk is akkor múlt el teljesen, amikor megszűnt a múltkori kánikula.
De sajnos lehet napallergia is, erre már csak a bőrgyógyász által felírt krém lehet gyógyír (ebbe pedig én estem bele).
3/6 anonim válasza:
Nem pontosítottad, hogy a gyerekorvosnál voltatok vagy bőrgyógyászaton. Mindenképp bőrgyógyászhoz vidd el, ha ott voltatok akkor újra. És mondd meg, hogy már másik tusfürdőt használtok. De fura, mert gondolom a lábát is megmosod, ott meg nincs kiütés. Mondj el mindent a dokinak. Ha nem mentek a napra akkor elő sem jönnek?
4/6 A kérdező kommentje:
mem a mosopor szerintem ,mert nem váltottunk eddig is ezt használtam.Na meg ahogy már irtam csak a felsötestén jelenek meg éjszaka ugyan ugy van rajta polo és megis el mulnak
2013. júl. 3. 10:16
5/6 A kérdező kommentje:
Háziorvosnál voltunk, csak akkor ha kint vagyunk akkor jonnek elö ezeka kiütések.
2013. júl. 3. 10:18
6/6 anonim válasza:
kint vagytok, leizzad a póló alatt?
ha igen, akkor melegkiütés, olvass utána a neten.
semmi teendő nincs, illetve jobban szellőző, 100% pamut pólót adj rá, ha árnyékban vagytok, vedd le róla, kend be naptejjel azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!