Lányomnak borzalmasan izzad a lába. Bőrcipőt vettünk neki, de nagyon büdi már. Akinek szintén ilyen problémás a gyereke lába, milyen cipőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Próbáltuk zokni nélkül, de akkor meg csúszkál benne a lába. A zokni pamut, nem műszálas, nem attól izzad.2020. máj. 15. 08:37
11/20 anonim válasza:
10.-re.
Leírtam a megoldást, mégis lepontoztatok. Akkor minek kérdezel?
12/20 A kérdező kommentje:
11- én biztosan nem pontoztalak le!
Te írtad a hintőport? Azt a baj, hogy a talcum rákkeltő anyag, emiatt nem szeretném. Akkor inkább legyen büdös. :(
2020. máj. 15. 18:53
13/20 anonim válasza:
1.: A talcum nem rákkeltő.
2.: Én a Gillette gélt írtam.
14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sok tanulmány erre enged következtetni. Nem 100%-osan bizonyított, még a kutatók is vitáznak ezen, de nem akarok kockáztatni. :)
A Gillette gélt köszönöm.
2020. máj. 15. 19:08
15/20 anonim válasza:
14.-nek.
Akkor vizet se igyon, sőt levegőt se vegyen!
16/20 anonim válasza:
A legjobb lenne orvoshoz vinni.
Mennyi idos egyebkent?
17/20 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál, születési hajlam, nem múlik el.
5 éves.
2020. máj. 17. 22:19
18/20 anonim válasza:
Van ilyen izzadás elleni spré. Ha belefújok vele a cipőbe használat előtt, akkor nem büdösödik annyira.
19/20 A kérdező kommentje:
Neked melyik spray vált be?
2020. máj. 18. 22:28
20/20 anonim válasza:
Valami Avon Foot Works volt a neve. De hogy pontosan melyik már nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!