Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi megy el 2 kisgyerek...

Mennyi megy el 2 kisgyerek mellett gyógyszertárba nektek 1 hónapban?

Figyelt kérdés
Már minden héten elköltök 3-4-5 ezer forintot gyógyszerre,vitaminra,de már kivagyok,hogy szinte erre megy a havi megmaradt kis pénzünk.Ti hogy vagytok ezzel?
2010. júl. 29. 10:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
anyának már 2 nagy gyereke van, tizenévesek vagyunk, és kb. 0-1000 ft megy el havonta gyógyszertárba, mikor kisebbek voltunk, kicsit több, mert ugye jobban aggódott miattunk, meg fogékonyabbak voltunk a betegségekre.
2010. júl. 29. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Mire kell ennyi gyógyszer? Betegesek?

Az enyémek 4-5 évesek, a pici 6 hónapos, csak a tápszerért megyek a gyógyszertárba.

Vitaminokat nem tömök beléjük,gyógyszert ritkán kapnak, szerencsére. Ami néha kell, az orrcsepp, meg homeopátiás szert szoktam megfázásra, náthára venni.

2010. júl. 29. 10:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Szinte semennyi. Éves szinten párezer. Mindig vannak itthon homeopátiás dolgok, egy-egy dobozzal nem drága és sokáig elég, gyógyszert még sose adtam a gyereknek, mindent kikezeltünk homeopátiával meg házi gyógymódokkal, de nem is volt sose beteg igazán. Igaz, hogy vitamint se veszek, szopizik, így megkap minden vitamint, amire szüksége van. Két éves épp ma. A napokban várjuk a tesót, neki sem szándékozom másként csinálni a dolgokat. Én magam se vettem be egyetlen szem gyógyszert sem hosszú évek óta és köszönöm, jól vagyok.
2010. júl. 29. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Nagyon Boldog Szülinapot!

Kérdezőnek: Nekünk is pár ezer forint megy el gyógyszerekre éves szinten, főképp ősszel/télen.

Ami mindig van itthon a lázcsillapitó kúp/szirup.Ennyi.Vitamint is csak télen kap.

2010. júl. 29. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Néha veszek lázcsillapítót,néha köhögéscsillapítót,néha a fiam homeos allergiagyógyszerét.De ez nem havi szinten megy,ha leosztam,havonta 100-200 Ft.Ennyire betegesek a gyerekeid?Minek annyi vitamin?És minek annyi gyógyszer?
2010. júl. 29. 11:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk van hogy hónapokig semmi, aztán ha betegek lesznek akkor akár 5000 is elmegy. De azért mert akkor derül ki, hogy nincs itthon lázcsillapító, orrcsepp, köptető stb. És az antibiotikum is megdobja az összeget, ha kell. De ilyenkor megint nem kell sokáig semmi, mert feltöltöm a házipatikát. Vitamint csak télen adtam. Meg nálunk néha hashajtó szirup is kell.
2010. júl. 29. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de a 11.11-nek köszi szépen a köszöntést! :-) Már csak az lenne az igazi, ha még ma lenne egy másik szülinap is - már nagyon aktuális, pár napja túlhordom. :-))
2010. júl. 29. 12:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán betegesek,a nagyobb 27 hónapos,a kicsi 9,én is homeopátiára költök legtöbbet,meg a magunk c vitaminja.Orrspray,mert allergiásak vagyunk minketten,meg a sedatif amit apa szed.De most is elfogyott a cebion,meg a béres csepp pl.Múlt héten voltam 14 ezret költöttem.És már megint kell mennem.Akkor is viburcol,cahamomilla,stodal,sinlak ilyenek.Lehet én csinálom rosszul,de nem tudom mit kellene kihagynom.Gyógyszert mi sem szedünk,csak ha a fejünk fáj.Mindent homeopátiával oldunk meg,de van amikor pl egy neo citrant,vagy rubophent be kell vegyünk,ezeknek kell lenni itthon.Hát akkor kitartás és boldog szülinapot a kicsi(k)nek.
2010. júl. 29. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Igaz,nekem 1 lányom van,21 hónapos,de remélem nem baj,ha írok.Havi szinten,nem tudom megmondani,mert nem vásárolok havi szinten.De születésétől fogva 2-3 üveg Cebiont,2 köptetőt és 3 Nurophent vettünk,de abból mi is "ettünk" mert nem volt itthon más.Vitaminokat a Cebionon kívül nem adunk neki egyenlőre,azt is csak Ősszel-télen.

Bölcsis lesz,így valami vitamint azért fog kapni,a Cebionon kívül.Ennyi.

Ja,a Dentinoxot kihagytam,az 3 tubus fogyott eddig,9 hónapos korától,akkor jött ki az első foga.

Én nem szedek semmit,csak fogamzásgátlót 6800/3 hó és a párom allergia gyógyszere 2000/hó.

ennyi.

2010. júl. 29. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Pl a neocitrán pont olyan cucc,amire kár kidobni annyi pénzt,ha kell,felíratsz a dokival paracetamolt,és eszel mellé C-vitamint.A Béres cseppet is elég kúraszerűen szedni,nem kell folyamatosan-szerintem-,én is csak azért szedem fél éve folyamatosan,mert éppen petefészek rákból gyógyulok.A vitamint meg kéne beszélni a dokival,h feltétlenül szükséges-e,az enyémek nem szednek semmi pluszt,mégsem betegek szinte soha,a gyerekorvosunk nem is javasolja a vitaminozást feleslegesen.Mi is homeopátiásan gyógyítunk amit csak tudunk,de mesze nem költünk ennyit,sztem egy év alatt nem költöttem 14E-t.
2010. júl. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!