Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért viselkedik így a kisfiam?

Miért viselkedik így a kisfiam?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kisfiam, páromnak van egy 6 éves kisfia, tiniként a csaj nem tudta, hogy terhes és csak szülés elött 2 héttel szólt neki. Ha a kisfiú itt van a kisfiam csak hisztizik, sétálni sem tudunk mert ő rohan elöre, rám nem hallgat mert én senki vagyok rám nem kell, mert az anyukája ezt mondta. kiengedi a kutyát, hogy elüsse az autó, tegnap ő vitte a pórázzal és pont az autó elött elengedte, kisfiam azért nem nyugodt, mert érzi, hogy én is és a párom is olyankor feszültek vagyunk ha itt van, hogy lehetne ezt a feszültséget megszüntetni?

2020. máj. 3. 12:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik, csak azt mondja neki elég vele lenni hétköznap, most megértem mert nincs ovi, de ha van reggel 7-4 ig nem is látja. Az anyukájaéknál laknak, a férje és a közös meg a párom fia. Nem csinál a gyerekkrl semmit, vett neki egy tabletet és azt nyomja, de itt is, inkább nem eszik csak nyomja, éjszaka is fél 12 ig. Elveszük tőle, hányásig ordít.
2020. máj. 4. 08:30
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Adjál neki egy pofont , vagy verj rá a popójára és majd megtanulja(persze nem úgy hogy annyira nagyon fájjon neki) nekik már az is elég
2020. máj. 15. 15:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Melyiknek?
2020. máj. 15. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:
nyilván annak amelyik rosszul viselkedik( nem a te gyerekednek) vagy mond meg az apjának , hogy máshogy nem tudtok mit csinállni vele, neki is meg kell értenie ha neki se fogad szót elsőre, most még talán nem késő, de ha nagyobb lesz akkor ennél is jpbban szenvedni fogtok tőle, főleg ha már kamaszodik majd
2020. máj. 15. 16:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, verje meg, az majd még jobban elmérgesíti a helyzetet...

Én egyszerűen nem hoznám minden hétvégén el, és sürgősen bevezetnék szabályokat amit tartanék is. Ha hányásig ordít akkor is. Hidd el, nem hiányzik neked, hogy a kicsi példának lássa ezt a viselkedés mintát. Nagyon sok türelemmel és kedvességgel még talán meg lehet zabolázni, ha akarjátok(!), de igen is ha nálatok van szót kell neked is fogadnia, ha nem maradhat az anyjánál. Ha az anyjának nem tetszik, nem hozzátok el. Ha sétánál nem viselkedik nincs séta. Tablet helyett játszatok, társasozzatok, kártyázzatok vele. Jó lenne ha lenne lehetősége kettesben lenni csak az apjával, csináljanak külön programot.

2020. máj. 15. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjatok meg az anyjának, hogy nem mehet a gyerek, ha nem tanítja meg viselkedni.

Hidd el meg fogja oldani, ha továbbra is le akarja passzolni.

2020. máj. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!