Még nem ástam magam bele a témába, de gondolkozunk a párommal, hogy örökbefogadnánk egy (egyelőre, vagy legalább) gyermeket. Aki "gyakorlott" ebben, letud írni nekünk némi ízelítőt?
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek hogyan jött az ötlet ?
Nehéz volt elhatározni magatokat, hogy a ti kis életetekbe bevesztek még egy kis életet, s otthont, szeretetet adtok neki ?
Mik voltak a feltételei ?
Mennyi időbe tellett, mire "túlestetek" a különböző vizsgálatokon ?
Mik voltak azok ?
Mire kell odafigyelni ilyenkor ?
Milyen volt a "választás" ?
Még sosem csináltam ilyet, vagy hallottam elmesélét a dolgokról, elnézést! :D
Nagyon köszönjük szépen az infókat.
A férjem 30 én 28.
Szép napot!
Google: örökbefogadás.
Sok feltétel van, tanfolyam kell, pszichológiai vizsgálat, környezettanulmány, stb.
Köszi szépen :)
Természetesen utána olvasok, éppen most is azt csinálom, de azért is jó, hogy már most feltettem a kérdést, mert ha nem értek valamit, akkor majd itt fel is tudom tenni :)
Bocs, hogy nem személyes tapasztalatot mondok, de hadd ajánljak egy könyvet, ahol HITELES tapasztalatok vannak örökbefogadó szülőktől:
<A HREF=" [link] TARGET="_blank">Igazibb az igazinál</A>
Igazán nem baj, köszönöm szépen! :)
Utána is nézek annak is!
orokbe.hu
Ez egy olyan honlap, ahol minden rajta van, amit csak tudni kell az örökbefogadásról. A hivatalos elintéznivalóktól kezdve a személyes történetekig. Nagyon ajánlom minden cikkét, interjúját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!