Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy igazán extrovertált...

Egy igazán extrovertált gyereket tényleg megviselhet az, hogy 4 emberrel találkozik?

Figyelt kérdés

Nem akarom belé beszélni, de ha nem ez a baj, akkor még aggasztóbb számomra. 6 éves, extrém módon társaságkedvelő, állandóan beszél, mindig a figyelem középpontjában szeret lenni. Normális mértékben de imád szerepelni.

Az utóbbi időben kb 2 hete gyakran rosszkedvű, sír olyanok miatt ami miatt sosem sírt még, nincsen kedve kb semmihez. Sokszor 3x is meg kell kérdezzek valamit, hogy válaszoljon. Olyan mintha folyton hisztis, nyűgös lenne. Lehet amiatt, hogy igényelné a társaságot? Ha ilyen típus akkor gyakorlatilag lehet normális is ez nála?

2020. ápr. 28. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem (4 és fél) nem extrém társaságkedvelő, mégis megviseli már ez a helyzet. Nagyon sokszor nyűgös. Szerintem ez teljesen normális.
2020. ápr. 28. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó ég, persze hogy normális! Az 1 évesem is keresi a féltestvérét (mondjuk 2 hóbap után kezdi elfelejteni) és minden kisgyerek láttán sikongat. Ő is extrovertált, naponta játszóztunk, progikra is jártunk emiatt.

Meg azért nekik ez rettenetesen szorongáskeltő. Nem lehet óviba menni, másokkal találkozni, mert mások veszélyesek lehetnek ránk, az ajtókilincs is veszèlyes lehet. A mindenható szülők sem tudnak semmit tenni. Szegény lurkók 😞

2020. ápr. 28. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a helyzet pszichèsen nagyon megviselheti a gyerekeket. Èn a sajàtomon látom. Voltak napok, amikor azt mondtam, hogy mintha nem is ô lenne.
2020. ápr. 28. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Még introvertált felnőtteket is megvisel, nem hogy gyerekeket.
2020. ápr. 29. 06:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, engem is megvisel nem picit a bezártság pedig lassan 30 leszek. Kisfiam 1, 5 éves de már rajta is látom hogy hiányzik a társaság
2020. ápr. 29. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:

te, én vagyok az introvertált felnőtt mintapéldánya, de még engem is kikészít ez az egész... persze hogy őt is, szegény kicsi...

nem tudod esetleg összehozni, hogy az ovis/sulis barátaival összeülhessen vidóchatelni? a semminél az is jobb lenne, hátha segít rajta egy kicsit

2020. ápr. 29. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!