Ha 14 hónapos kislányom minden reggel joghurtot eszik reggelire az baj?
Az én fiam se eszik meg semmi mást, de kb. sose evett. Mivel ez a napi tejtermékbevitel 90%-a, nem csinálok belőle ügyet. Ő 18 hós, és 250 gramm joghurtot megeszik minden reggel. Egy hónapja müzlit is szoktam beletenni.
Én jogobellát, danone-t, creamfield-et veszek, általában azt, amiből van fél kilós kiszerelés, így azt két nap alatt megeszi. Nem hiszem, hogy aggódni kéne, amikor elkezdte (fél éve?), kérdeztem a gyerekorvost, nem mondta hogy gond lesz belőle.
A joghurttal nincs gond, de én ügyelnék arra hogyha ez a teljes reggeli akkor az ne "szemét" legyen. Ne haragudj, hogy durva voltam, de a könnyű és finom egy hulladék. Kárminbogarak(pajzstetvek) szétnyomott testétől piros a málnás joghurtjuk és gondoldd át 59 ft-ból mi lehet benne még.
A helyedben nem sajnálnám az időt és kicsit jobban átnézném a kínálatot, vannak kevésbé ismert kisebb bio farmokról származó joghurtok is Auchanban, tescoban és azokban nincs ennyi vacak.
Amúgy a csak joghurt reggelizéstől semmi baja nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!