Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hagynád a 3 és 5 éves gyereked...

Hagynád a 3 és 5 éves gyereked 2,5 hónapra a nagyinál?

Figyelt kérdés

Két kicsi unokatesómat másfél hónapja lepasszolták a nagyihoz,mondván nincs ovi...augusztus végéig feléjük se néznek...Oké,tudnak rájuk vigyázni,de hogy képes ilyenre valaki?Augusztus végéig nem is mennem megnézni őket,se telefon,semmi,merthogy rosszabb lenne nekik...(bár a nagyobb naponta kérdezi,hogy mikor jönnek anyáék)...nem szivtelenség?

(nem éhbérért dolgozó szülők,beleférne simán hétvégente kocsival az a 200-200km)

2010. júl. 27. 21:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
újitják az ovit,másik ovi lenne 2 km-rel arrébb,oda nem akarták,sok nemfehér jár oda...
2010. júl. 29. 12:09
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs az az Isten.Egyrészt mert párom szülei már nem élnek, másrészt mert anyukám nem alkalmas erre, csak "mutoganá" az unokáit, sem a férjemet, sem engem nem tisztel szülőként ...., harmadrészt imádjuk a gyerekeinket, együtt tervezünk minden programot.
2010. júl. 29. 13:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ilyen sok időre nem.

Én anno 5évesen voltam nagyiméknál [akkor nagyim 60as elején, nagytatám 60as évei végén járt[ak]] 1hónapot, de anyukámékkal minden este telefonáltuk, szóval a hiányukat sem éreztem nagyon :)

Szerintem kegyetlenség, hogy a kisgyerekekkel 2,5 hónapig még csak telefonálni sem telefonálnak :S

2010. júl. 29. 14:27
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyi olyan mint a mesékben hogy TüReLmEs és jószívű főleg TÜRELMES akkor talán de csak 3 hétre vagy 2-re és látogatnám meg hívnám..De am nem...
2010. júl. 30. 13:17
 25/28 anonim ***** válasza:
62%
Jah és 10 éves vok és én csak 1 napot bírnák mamánál..de nagyon aranyos imád mindig örül mikor megyek segítek neki meg minden sír ha felköszöntöm..Meg minden érzékeny jószívű NAGYON türelmes.a rosssz gyerekeket nem bírja de akkor is csak 1 napot bírnák.
2010. júl. 30. 13:21
 26/28 anonim válasza:
100%
Nekem nincs gyerekem, de én azt hiszem, nem hagynám...
2010. júl. 30. 17:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneknek nem való gyerek!Csak útban vannak a gyerekek nekik,nem tudják élni a saját életüket,akkor minek szül az ilyen?Az még nem jutott eszükbe,hogy a gyerekeket is elvigyék nyaralni?Őnző,undorító csak a saját érdekeit néző emberek,kis jó indulattal sem nevezném őket szülőnek!A gyerekeiért sem hajlandó semmit áldozni a saját kényelmükből.A nagyszülők biztos aranyosak,de őket sem értem.Miért nem ül le beszélgetni kedves lányával vagy fiával,hogy nagyon rosszul csinálják a dolgokat?Állítólag felnevelt sok gyereket,van már sok unoka,akkor tapasztalata is van bőven,látnia kell az ilyen hatalmas hibákat.Mivel teljesen rájuk vannak bízva a gyerekek teljes beleszólási joguk van.

Szegény kisfiúnak ez hatalmas lelkitörés lehet az életében,ő már 5 évesen tisztába van a dolgokkal,ami egyenlő azzal,hogy "Ő már nem kell anyának és apának",mert ő ezt érzi!Előfordulhat,hogy innentől visszafordíthatatlanul megváltozik érzelmileg szülei iránt.Felelőtlenek a szülők,mert igenis kötelesek a gyerek fejlődésének,egészségének és érzelmileg is biztos hátteret megteremteni,ha már gyereket vállaltak.

Nem vagyok agresszív,de az ilyen "szülőket" biztosan a falhoz csapkodnám!(csak jelképesen)

Azért most igencsak felhergeltem magam.

Még az 5 éves gyerekeknek is nagyon nagy szüksége van az anyai ölelésre,sőt még a felnőtteknek is szüksége van rá!

Az én kislányom 4 és fél éves.Anyukámék 4 utcával laknak arrébb.Mindig csak 1-1 éjszakákat alszik ott,de még akkor is lefekvés előtt beszélünk telefonon,igényli,hogy anya szép álmokat kívánjon,anélkül nem is tudna nyugodtan aludni.

2,5 hónap??????????? Majdnem 1 negyed év!Úristen!!!!!!!!

2010. júl. 30. 19:01
 28/28 A kérdező kommentje:

nagyimék tudják h nem jó,de mit csinálna ugyan?

unokaesom,most 16,őt 7 évesen hagyta ott az anyja nagyiéknál,kb 3 évre,elment világotlátni,pasizni...aztán jött,és vitte magával ,de foglalkozni vele azota se,iszik,cigizik,könnyebb drogokat probálgat...

tudom milyen nekik,én is sokat voltam otthagyva,igaz,anya 12 órában dolgozott akkoriban és mellette suli,nem a hasát sütette...

sajnálom a két csöppséget nagyon,semmi rendszeresség az életükben,és az nem elég ha a nagymamáék meg pár közeli rokon imádja őket:(

2010. júl. 31. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!