Mondanátok nekem olyan oldalakat ahol online lehet gyermekruhákat rendelni?
Néztem a BonPrixet, elég jó a választék. A minőség tekintetében vegyesek a vélemények, na de nem is ez a bajom velük. Hanem végül azért nem rendeltem, mert a Magyar Postával szállítanak, és az nálunk annyit csinál, hogy bedobja a papírt, hogy menjünk be a csomagért. Mi pedig nem tudunk bemenni a postára.
Valami hasonló oldal?

H&M, Reserved, Zara, Nextdirect
Én ezekről rendelek, DPD vagy GLS hozza őket (kivéve a Nextet de azt az autós MPL futár rendesen kiszállítja, nekünk is probléma, hogy a bringás postás csak bedobja a cetlit).

H&M, dpd futárral szállít, engem speciel mindig hívnak, ha a ház felé jönnek, kb 5perccel hamarabb. 890ft a szállítás, 12ezer felett ingyenes. Vannak akciók, sokkal több, mint a boltban, van online méretkalkulátor, de ki kell tapasztalni a méretezést.
A visszaküldés is egyszerű (le van írva a honlapon), 30 napon belül, online a dpd oldalán kéred a visszaküldést. Érdemes eredeti csomagolást és számlát megtartani!jön a futár házhoz elviszi. Visszautalják a pénzt, mínusz 890ft a visszaküldés árát. Ja csak kártyás vásárlás van, nincs utánvét.

Sinsay nincs 12 évesre való sajnos!
H&M még egy szavazat.. 12 éves fiamra onnét rendelek meg a 10 éves lányomnak is 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!