Normális hogy a hobbi a család előtt van?
Mindig is úgy éreztem hogy a férjem jobban szereti a hobbiját mint engem. Másfél éve távol dolgozik, hetente járt haza, mostanság 2hetente.
A héten pénteken este 9kor érkezik, hétfőn 6kor indul vissza dolgozni, szóval lesz majdnem 3 napunk együtt, nagyon jó, ebből 1 napot elhorgászik. Engem ez bánt,hiszen azután nem jön már haza minimum 3-4hetig. Élménydúsan nem tudja eltölteni velünk a hétvégét, de azt viszont elvárja hogy én mindennap délután 1 2 órára mutogassam a gyereknek a telefont hogy lássák egymást.
Lehet kicsit frusztrált vagyok de bármikor jöhet egy kijárási tilalom, teljes határzár és akkor ő egy napot most horgaszatra pazarol.

Én nem tudnék így élni, mármint 2 napra látni a férjemet 2 hetente.
Nekem ez kevés.
Értem, hogy van videohivas meg miegymás, de az teljesen más.
Őszintén azt gondolom, hogy ilyenkor a legtöbb kapcsolat kihül.
Ez a "távolság fel szitja a tüzet" dolog szerintem rövidtávon elofordulhat,de 1,5 év után nem fenntartható komoly következmények nélkül (pl elhidegülés)

Itt nem elsősorban a hobbival van az baj és nem az választ el titeket egymástól. Ebben a kapcsolatban nagy gondok vannak, amik lehet h amiatt kezdődtek h ritkán és rövid ideig látjátok egymást.
Ne mondja már nekem senki h ez így jó a ferjednek? Biztos nem, de nem beszéltek róla.
Le kell ülni, rakerfezni, "kedves ferjem mi a jó isten van veled h leszarsz minket? "

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!