Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális hogy a hobbi a...

Normális hogy a hobbi a család előtt van?

Figyelt kérdés

Mindig is úgy éreztem hogy a férjem jobban szereti a hobbiját mint engem. Másfél éve távol dolgozik, hetente járt haza, mostanság 2hetente.

A héten pénteken este 9kor érkezik, hétfőn 6kor indul vissza dolgozni, szóval lesz majdnem 3 napunk együtt, nagyon jó, ebből 1 napot elhorgászik. Engem ez bánt,hiszen azután nem jön már haza minimum 3-4hetig. Élménydúsan nem tudja eltölteni velünk a hétvégét, de azt viszont elvárja hogy én mindennap délután 1 2 órára mutogassam a gyereknek a telefont hogy lássák egymást.

Lehet kicsit frusztrált vagyok de bármikor jöhet egy kijárási tilalom, teljes határzár és akkor ő egy napot most horgaszatra pazarol.

2020. ápr. 9. 07:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnék így élni, mármint 2 napra látni a férjemet 2 hetente.

Nekem ez kevés.

Értem, hogy van videohivas meg miegymás, de az teljesen más.

Őszintén azt gondolom, hogy ilyenkor a legtöbb kapcsolat kihül.

Ez a "távolság fel szitja a tüzet" dolog szerintem rövidtávon elofordulhat,de 1,5 év után nem fenntartható komoly következmények nélkül (pl elhidegülés)

2020. ápr. 9. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Itt nem elsősorban a hobbival van az baj és nem az választ el titeket egymástól. Ebben a kapcsolatban nagy gondok vannak, amik lehet h amiatt kezdődtek h ritkán és rövid ideig látjátok egymást.

Ne mondja már nekem senki h ez így jó a ferjednek? Biztos nem, de nem beszéltek róla.

Le kell ülni, rakerfezni, "kedves ferjem mi a jó isten van veled h leszarsz minket? "

2020. ápr. 10. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Vannak férfiak, akiknek fokozottabban szükségük van egyedül töltött időre. Az más kérdés, hogy az ilyen férfiaknak nem lenne szabad megházasodni. Vagy legalábbis olyan nőt kell elvenniük, aki teljes szabadságot ad nekik, s nem várja el, hogy a férj hétvégén otthon gubbasszon a "szent család" körében.
2020. ápr. 13. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!