Van valakinek valamilyen terve az elkövetkező évekre?
1-2-3-5 éven belül mit szeretnél elérni?
Kort és nemet is írj.
Szép napot :)
Nem. Soha nem voltam abban a helyzetben, hogy érdemes legyen előre tervezni. Álmodozni fiatalon még álmodoztam, aztán már azt sem.
De őszintén szólva az egyetlen, amit szeretnék az életben, az már csak a nyugalom és az egyforma, izgalmak és nagyobb bajok nélküli békés napok sora, ameddig csak lehet.
30F
Család alapítás, karrier 10 éven belül.
21/L bár kitudja hogy lesz ebből valami. Idáig hiába terveztem, álmodoztam bizonyos dolgokról semmi nem sikerült. De eddig ez a terv, meglátjuk mi lesz belőle.
Ez nem kispolgári vágy szerintem, hanem nagyon is szimpatikus, emberi. Mit nem adtam volna azért, ha én is hasonló dolgokat valósithattam volna meg a Te korodban!
pasi, eljegyzés, esküvő, férj, gyerekek, családi élet...
Most hogy van ez a koronavírus mizéria és emiatt egyértelműen jön a válság is, már abszolút semmit se merek tervezni.
Eleve olyan volt az elmúlt pár évem, hogy semmi se jött össz, csak nehézség nehézség után.
Amúgy álmom megtapadni a szakmámban, legyen párkapcsolatom, de gyerekem lehetőleg ne, időm sportra, hobbikra, lassú élet, kertesház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!