Normális hogy a hobbi a család előtt van?
Mindig is úgy éreztem hogy a férjem jobban szereti a hobbiját mint engem. Másfél éve távol dolgozik, hetente járt haza, mostanság 2hetente.
A héten pénteken este 9kor érkezik, hétfőn 6kor indul vissza dolgozni, szóval lesz majdnem 3 napunk együtt, nagyon jó, ebből 1 napot elhorgászik. Engem ez bánt,hiszen azután nem jön már haza minimum 3-4hetig. Élménydúsan nem tudja eltölteni velünk a hétvégét, de azt viszont elvárja hogy én mindennap délután 1 2 órára mutogassam a gyereknek a telefont hogy lássák egymást.
Lehet kicsit frusztrált vagyok de bármikor jöhet egy kijárási tilalom, teljes határzár és akkor ő egy napot most horgaszatra pazarol.
Ahogy a 2es mondja. Hol dolgozik hogy 2 hetente jár haza? Mit csinál hétvégén amikor dolgozik? Nekem gyanús.
A közelben nincs munka?
Es te ezt tűröd? Semmit nem foglalkozik veled, se a gyerekkel, 2 hetente jár csak haza, semmi intimitás, semmi családozas. A gyerek is 2 hetente látja az apját úgy személyesen. Ez nagyon meredek
Én ezt nem bírnám. Az én férjemnek is volt ilyen munkahelye, de én megmondtam neki hogy ezt nem fogom bírni, találtunk rá megoldást, lediplomazott, keresett új állást.
Nem normális. És az sem, hogy 2 hetente jár haza, de ezt te ia tudod.
Az én férjem anno szar melohelyen volt, sokat dolgozott, alig láttuk. Megelégeltem mikor visszamentem dolgozni, akkor is sokat dolgozott. Ultimátumot adtam neki, hogy vagy vált, vagy válunk. Szeretem a mai napig, de muszáj volt. Azota váltott, lett még egy babánk és boldogabbak vagyunk, mint valaha.
Ülj le vele, beszélgess erről, hogy muszáj ez a munka? És a többi. Hiszen nem gondolatolvaso.
Szia
Milyen idős a gyerek? Te dolgozol?
Ő miért dolgozik ilyen messze?
Nálunk is volt hogy a férjem 16 írta dolgozott, igaz minden este hazajott.
Én is kértem mondjon fel, azóta 8-17ig dolgozik, hétfőtől-péntekig.
Igaz, én jobban kerestem mindig is, így belefért.
Ahogy korábban írták, ez esetben kimennék vele. Viszont gondolom az nem "tetszik" neki. Az is lehet, hogy ő egy magányos típus, zavarja a családja, már bocsi.
Van egy ilyen rokonom.
Rengeteg hétvégén megy horgászni, sportolni. Emiatt sok családi eseményre nem jön, vagy késik.
20 éve vannak együtt. A párja elfogadta, de látszik rajta hogy zavarja, mikor kimondja "horgászni van, nemjön..."
Ferjem óriási ho-ho horgász 😂 az volt a mindene. Kb 2 hónapja nem volt mert a babaszobàt csinálja, ügyeket intéz, stb... felkeszült arra, hogy a baba születése után még hónapokig nem fog tudni menni.
Egyébként nem sok az az egy nap. Hagyd már, kell neki egy kis énidő, főleg ha sokat dolgozik.
Le se merem írni mennyit járt horgaszni a férjem a terhességem előtt. Én feltaláltam magam. Rengeteget dolgozik. Férfiaknak kell egy kis külön töltött idő.
Oké hogy kell neki a szabadidő, de 2 hétig haza se jár, ott se alszik a felesége mellett?
Nem is igényli a családját..? Nekem ez fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!