Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jónak számítanak az adatok?

Jónak számítanak az adatok?

Figyelt kérdés

17 hónapos fiam

Fejkörfogat 48cm

Mellkörfogat. 55 cm

87 cm a magassága

És 14.5 kg

Kicsit nem sok a mell és a fej közötti külömbség? Ugytudom 1-2 cmnek kellene lennie

2020. ápr. 7. 14:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A reggelt cicivel kezdi utánna kap rudit vagy vajaskenyeret vagy májkrémest ilyesmit ebéd amit fözök mindig van főt étel. De ha olyan van amit nem eszik meg neki külön csinálok valamit utánna cicin alvás fel kell akkor eszik pufit vagy amit föztem van hogy vacsorára nem eszik csak cicizik változó. Nem szolt a védőnő hogy baj lenne. De már töbször nézték még 10 hónaposan is 2 évesnek ilyen fajta sztem. 3600 grammal született. Arra emlékszem hón 6 hetesen már 4700 gramm volt 3 hónaposan 7200 gramm és csak cicizet nem volt semmiféle nasi. Én sem vagyok túlsúlyos igaz én szoktam nasizni :D de ő nem nagyon
2020. ápr. 7. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Reggelire rudika, de nem szokott nasizni, mi? :)
2020. ápr. 8. 00:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem kell kiforgatni a szavaimat. Nem dogok leálni magyarázkodni. Nincs miért. Már rendesen elkeztem magam rosszul érezni. De nincs miért. Feleslegee vitát nem inditok. Köszönöm a válaszokat
2020. ápr. 8. 07:21
 14/18 anonim ***** válasza:

10 hónaposan 2 évesnek? Biztos nem a magassága miatt, mert az teljesen átlagos Nem magas.

Viszont 1,5 éves magassághoz egy átlag 3 éves súlyát cipeli. Csak izgat, ha kiírtad. A te felelősséged.

2020. ápr. 8. 08:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Tehát reggel rudi, délután pufi. Mikor eszik gyümölcsöt?

3600g nem sok egy újszülöttnek. 4 kg felett simán születnek babák.

Valóban nem az étkezést kérdezted, de ez összefügg azzal, hogy ekkora a különbség.

Heti 1x is sok lenne 1,5 évesnek rudit vagy pufit adni. De naponta mindkettő, még egy felnőttet is felhízlalna.

Ha már nasizik, mert a gyümölcsöt nem eszi meg, akkor keress egészségesebb nasikat.

2020. ápr. 8. 08:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet genetika? szülők- nagyszülők milyen testalkatúak?

Nálunk tesóm fia lesz egy hegyomlás.... 13 éves, 176cm és 65kg. Totál arányos testalkat, nem kövér, még csak husis sem, de nem vékony. Nagyon magas, és vastag csontú- vastag lábú, és tiszta nagyapja. Ő sem kövér, csak egyszerűen nagy ember. A fiú egyébként nagyon válogatós, alig eszik meg valamit... édességet szinte sose, üdítőt is nagyon ritkán. Keveset is eszik szerintem.

Lehet nálatok is ez a helyzet.

2020. ápr. 9. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:
#11 A cicikézéstől is hízik, az nem víz, olyan mintha rendes ételt enne. Utána még májkrémes kenyér, majd ebéd.... Ezek alapján a 17 hónapos gyereked többet eszik, mint én, felnőtt létemre. De nem baj, ne érezd magad rosszul, nyugtasd magad hogy jól csinálod, de majd amikor sorra jönnek az egészségügyi problémák az elhízás mellé, majd akkor is mondogasd, hogy “nincs miért rosszul érezni magad”.
2020. ápr. 9. 14:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem igen a genetika párom apukája volt kisgyerekként ilyen nagydarabb. Mint kiderült bem rég
2020. máj. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!