2,5 éves fiam nincs 14,5 kg. Ez tényleg nagyon sok.
2020. ápr. 7. 15:12
5/18 anonim válasza:
17 hónaposan 14.5 kg? Ez nagyon durva. A gyerek egészségére nem szoktál gondolni?
2020. ápr. 7. 15:23
6/18 anonim válasza:
3 éves fiam volt 14,5kg.
Husika lehet a kissrác.
Ezért nagy a fej és mellkörfogat közti különbség- szerintem.
2020. ápr. 7. 15:24
7/18 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy dagi lenne. Az enyém 13,9 kg és 87 cm volt és nem volt dagi, csak nagy. Nagyobb mint a vele egykorúak.
Júniusban tölti a 3-at, kb. 19 kg, nem tudom hány cm. Magas, a 4 évesek közt nem látszik kisebbnek.
2020. ápr. 7. 19:33
8/18 anonim válasza:
A majdnem 5(!!) éves lányom súlya ennyi.
Hogy sikerült ezt a kis srácot ekkorara hizlalni? :) egyébként genetika is lehet, ha a családban más is nagy baba volt, de azért mindent nem lehet erre fogni.
Az étrendje hogy néz ki?
2020. ápr. 7. 20:31
9/18 anonim válasza:
Nem itt kellene ezt megkérdezni! Hisz senki nem látja a gyereked...vedonohoz nem viszed? Ott mit mondanak ? Egyébként szerintem még senki gond,nem hinném hogy dagi lenne . Aki meg le dagizza az hülye!
2020. ápr. 7. 21:39
10/18 A kérdező kommentje:
"Dagi" de nem arra kell gondolni hogy log rajta a háj egyáltalán nem. És egyébként nem eszik meg a rudin kivül más édességet. Meg amugy hetente 2 szer főzök csak miatta hús levest mert az a kedvence az a fő táplálékja. Ha lehet igy mondani meg mindenfajta fözelék husi ilyeneket eszik inkább a főt ételt tartja elönyben. A krémtúrot is kiköpi. Egyébként még cicizik is mellé naponta 3szor 4 szer
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!