11 éves gyereket hogyan szoktassam a saját szobájába alváshoz?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 21:57
21/32 anonim válasza:
"Itt akkor anyukával kell nagyon komolyan elbeszélgetni."
Miért is? Mi közük hozzá, hogy a másik szülővel a másik lakásban hogy szoktak valamit csinálni? Nekik úgy jó, csinálják.
Itt apuka és a mostohaanya a téma, a kérdést a mostohaanya írta ki. Ha valakinek a kérdező leírása nem volt érthető.
Én azt gondolom, ha csak heti egy-két napot van ott az a gyerek akkor elég sok más nap van intimkedni, így ez nem lehet gond. Az már inkább gond, hogy elváltak, alig látja az apját, így inkább éjszaka is vele akar lenni azon ritka alkalmakkor.
22/32 anonim válasza:
Hívjátok át legközelebb az egyik osztálytársát/barátját is, hogy aludjon ott. Ebben a korban ez már elég ciki lesz neki előtte, talán akkor észhez tér.
23/32 anonim válasza:
Hát szerintem akkor már az ciki lesz csóri gyereknek, hogy elváltak a szülei. Pedig a gyerek nem tehet róla. :(
24/32 anonim válasza:
Mi lenne abban ciki, hogy elváltak a szülei? Az oviban a gyerekek felének elváltak a szülei. Lehet, hogy több is.
25/32 anonim válasza:
#24: az oviban?? Szerintem ez csak nálatok ennyire extrém durva.
Azért olyan kis korban még a többség szerintem együtt van.
Na de majd meglátjuk, most kezdi majd ovit a legnagyobb nálunk :)
26/32 A kérdező kommentje:
Egyébként mindennap találkoznak az apukájával, szóval ilyen szempontból szerencsés, és ezt én is nyilván támogatom, azonban a külön alvás azóta sem megy. Én már inkább nem is hozom fel a témát mert én leszek a hibás az anyuka szemében..
2020. szept. 21. 08:36
27/32 anonim válasza:
Felénk is elvált az oviban már fele szülő, ez már nem ritka eset. Amúgy nagyon beteges, hogy 11 éves gyerek a szülő ágyában van.
28/32 anonim válasza:
Figyelj én még 12 éves koromban is anyukámmal aludtam mert a szüleim elváltak. Egyszerűen borzalmas érzés volt az amikor apukám elolvasta az esti mesét és hallottam ahogy kijár a kavicson. Nem tudtam akkor egyedül elaludni aztán amikor 1-2 év múlva megpróbáltam megint akkor rémesen elkezdett hiányozni anyukám.
29/32 anonim válasza:
Ez tuti provokatív, troll kérdés. Április óta nem tudtátok megoldani? Nevetséges
30/32 anonim válasza:
Hányszor emeled még ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!