10. Ne haragudj, de akkor se normális, hogy 11 évesen a szülővel alszik, mégha egyedülálló vagy beteg. Engem zavarna, intim szférára szüksége van mindenkinek.
2020. ápr. 5. 15:34
12/32 anonim válasza:
Sehogy. Én húgom 10 éves, anyámmal alszik egy ágyban. Fél az egyedül alvástól, majd akkor fog egyedül aludni ha majd ő akarja pár év múlva. De akarata ellenére ő be nem mászik a saját ágyába.
2020. ápr. 5. 15:42
13/32 anonim válasza:
12-es vagyok, még annyival egészíteném ki, hogy horror játékokon nevelkedett, retteg a sötéttől, ha anya kimegy a wc-re éjszaka, követi őt, nem mer egyedül lenni este egy percre sem. Sajnos vannak ilyen gyerekek. Szobájának amúgy nincs ajtaja, tehát tárva-nyitva van, és a szobája rányit a konyhára és az egész lakásra, anyám szobájától és az én szobámtól jó messze van, ami még ijesztőbb környezetet ad a gyereknek. Anyám mellett is sírva kel fel, ha egy galamb az ablakban zörög éjjel, azt hiszi szellem. Szóval nem egyedi eset, hogy 10-11 éves gyerek az anyjával alszik.
2020. ápr. 5. 15:47
14/32 anonim válasza:
MI ez a 0%? :D
2020. ápr. 5. 19:42
15/32 A kérdező kommentje:
Párom gyermeke. Otthon anyával alszik együtt, nálunk pedig velünk egy szobában. Szeretnénk, ha saját szobájában lenne már az alvás. Heti egyszer kétszer van nálunk.
2020. ápr. 5. 21:19
16/32 anonim válasza:
11-esre: "engem zavarna" ez nem érv semmire, és azt sem jelenti, hogy az a normális, ami téged zavarna. Mást meg nem. Ne legyünk már ilyen begyöpösödöttek. Szeretkezni se csak éjszaka, ágyban lehet.
2020. ápr. 6. 11:15
17/32 anonim válasza:
Azért bocs, de akárhogy nézem, 11 éves ne a szüleivel aludjon. Férjemnek megmutattam ezt a kérdést, fel is akadtak a szemei...
Valóban lehet máskor szexelni, de én nem arra írtam a külön alvást. Egyszerűen az a természetes, ha külön szobája, külön ágya van. Az is oké lenne, ha 18 évesen is oda bújna? Hogyan fog így pl koleszba elköltöztni, vagy vagy külön élni? Sehogy! Mert nem vált le a szüleiről. Előzőnek írtam.
2020. ápr. 6. 11:56
18/32 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ciki a szülővel egy szobában aludni (hacsak nem kényszer, pl. egyszobás lakás). Ebben a korban fogékonyak erre. Gondoljon bele, hogyha véletlenül elszólja magát a barátai előtt vagy az anyja valahol elpampogja és meghallják, élete végéig cikizni fogják. Ne lekezelően mondd, hanem a nagylány/nagyfiú énjét szólítsd meg.
2020. ápr. 6. 20:10
19/32 anonim válasza:
Minden második kérdés arról szól, hogy nincs szex,fáj, fáradtak, sok a munka, nem a szex a fontos, megcsalás stb, de mégis jönnek a flegmázáaok, hogy nem csak este, ágyban lehet. Na ne mond! Lényeg, hogy itt mindenki fényes nappal a konyhapulton vagy a mosógépen szexel 😂😂😂
2020. ápr. 17. 10:17
20/32 anonim válasza:
Itt akkor anyukával kell nagyon komolyan elbeszélgetni.
Ez nem normális. Anyám engem is magához kötött mert apámmal megromlott a házassága, most meg nem győz magáról levakarni, ő szeretne már egyedül lenni. Külön élünk, lassan 10 éve. Van családom is. De zavarja, ha heti 1x keresem. Magán életet akar. Kitöltötte velem a lelki űrt anno. 20 éves voltam amikor kiabált velem szinte napi szinten mikor költözöm már el, mert egyedül akar végre élni. Hozzáteszem, hogy nehéz volt így tanulni. Előtte, amíg együtt aludtunk sokszor olyan dolgokról beszélgetett velem, amit nem is igazán értettem. Egy gyerekkel gyerekként kell bánni, bármennyire is rossz egyedülálló szülőnek lenni. Felnőtt koromra komoly problémákkal küzdöttem, amit pszichológussal tudtam csak rendbe tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!