Ötletet szeretnék kültéri, egyszerű játékra. Nektek mi van otthon, ami bevált?
Hosszú gyalult deszka, és néhány tégla, farönk az alátámasztásához. Lehet rajta egyensúlyozni, billegni, ugrálni, és ha máshol támasztod alá, másképp viselkedik.
Próbáljátok ki, beállítod billegősre, és az egyik végére raksz valamit (ne követ!!!), a másik végére meg ráugrik a gyerek.
Hosszan lehet vele kísérletezni, és a gyerekek mellékesen kitapasztalják a kétkarú emelő meg a forgatónyomaték rejtelmeit.
Tologatás igazi talicskában, bár kell hozzá egy felnőtt. Ilyen ugrálóállat, amire ráül mint egy hintalóra és tud vele ugrálni. Fényképezőgèp ha már kb óvis.
Mennyi idős?
Köszönöm a válaszokat. Sok olyat írtatok, amire nem is gondoltam.
Vegyes korosztály: 3, 7, 12 évesek.
Nem írtam olyat, hogy nincsenek el kint. Csak a dédimama ragaszkodik hozzá, hogy játékot kapjanak húsvétra, és jobb is, mint egy halom csoki. Sok játékuk van, és úgy gondoltam, ötletet merítek itt.
Természetesen várom még a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!