Eskimo kids halolaj bevált valakinek beszédinditásra?
Tsmt, kutyás terápia... stb.
Az Eskimo kidet a lányom úgy kihányta, hogy csak na.
Lehet az segítene a legtöbbet ha békén hagynád.
Mesélj, énekelj, verselj neki sokat, de ne akard "gyógyszerezni" azért hogy beszéljen 2,5 évesen.
Akkor szervi elváltozás sincs eszerint... Nehéz helyzet. Ismerek egy olyan kisgyereket, aki 3 évesen kezdett el beszélni, azóta be se áll a szája 😅
Lehet vele is ez a helyzet. Mást nem tehetsz, mint várni és folytatni a fejlesztéseket. Kitartást!
Hasonló a helyzetünk, bár az én kislányom április végén betölti a 4 évet. Csak néhány szava van, viszont amit mondok neki akár a 2 lépcsős feladatokat is gyakran megérti, és lereagálja (vedd le a cipődet és rakd a helyére).
Az Eskimo Kid halolajat próbáltuk, de nem vettem észre sok változást, bár nem is szedtük rendesen, mert megérezte bármibe tettem. A narancsos talán kicsit finomabb....
Én most a Gal halolajat nézegettem, lehet kipróbáljuk.
Járunk kognitív fejlesztésre, szenzoros tornára (nem TSMT), plusz közösség, otthoni foglalkozás, bár ahogy olvasom ezeket ti is csináljátok. A TSMT nekünk sem nagyon megy otthon.
Próbáltam uszodát, de a nagy vízbe nem akart belemenni, pedig imádja a legkisebb pocsolyát is :D
Ami esetleg bevált nálunk, ha megfogja a kezem, hogy menjünk valahova, akkor mindig kommentáltam. Vagy 100x elmondtam egy 10m-es úton is, hogy "gyere, gyere anya".
Ezt legalább már szépen mondja. Plusz szeret számolni. Mindent megszámolunk, még a kiaggatott felmosó nyeleket is bölcsiben. Ha van valami ami érdekli, akkor kattanjatok rá és minden irányból járjátok körül a témát, aztán játék közben lehet kommentálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!