Eskimo kids halolaj bevált valakinek beszédinditásra?
Szia!
Korábban írtam, hogy kipróbáljuk a Gal-t
Egy üveggel ivott meg, mellette TSMT (vègre szèpen csinálja), a fejlesztèsek, bölcsi, játszótèr, vitaminok....szerintem ezek így mind együtt, de már egyre jobban figyel, többszöt hallok tőle szavakat, figyelmesebb ès ma pl.: ènekelt velem ^_^
Szerintem èrdemes kipróbálno valamilyen halolajat. :)
Kitartas!!! :)
Köszi a visszajelzést!
A lányom 3 éves múlt, 3 évesen kezdett el beszélni, nem érthető mindig, de sokszor helyesen ragozva mond mondatokat. Szerintem se a beszédfejlesztésnek, se a halolajnak nem volt értelme, mert amelyik gyerek nem fogyatékos, 3-4 éves korára biztosan elkezd beszélni, akár fejlesztik, akár nem. Egyedül a tsmt ami látványos eredményeket hozott, de azt nem volt hajlandó csinálni nagyon sokáig. Türelmesnek kell lenni, a halolaj drága, nálunk 2 üveg fogyott el, semmi változást nem tapasztaltam. Tsmt-böl 3-4 alkalomnál nagy fejlődést láttunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!