Kimentek holnap a gyerekkel?
Figyelt kérdés
3,5 évesem van, panelban, itthon vagyunk 11-e óta. Ma leesett a hó, meg is maradt, van vagy 20cm. Kimennétek holnap kicsit játszani? Nem más gyerekkel, csak anya apa meg a gyerek? 1-2 kör szánkón, esetleg egy hóember... elvégre itthon is hárman vagyunk, nem bandázni akarom vinni. Akinek van udvara könnyű, az kérdés sem lenne, de így azért bennem van, hogy mit gondolnak, ha látnak :(2020. márc. 24. 00:39
11/17 anonim válasza:
3. vagyok.
Na, kérdező? Ugye, hogy latyak lett!
És nem, sajna nem látom a jövőt, de a munkatársaim igen, mivel ez a dolguk, katonai meteorológia.
12/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, jelentem, szánkóztunk, hóembert építettünk a kb 30cm-s hóban ;) Baranya megye, keress rá nyugodtan.
2020. márc. 24. 13:37
13/17 anonim válasza:
Pest megye. Egy szál pulóver elég, és napszemüveg, süt a nap!
14/17 anonim válasza:
En nem mennek ki. Ki tudja mit fogdosnak össze lent. Aztan nyúlnak a szemükbe-orruk a-szájukba. Vagy épp fordítva ti mit kopdostok össze amit más fog meg majd. Lehet en parazom túl.
15/17 A kérdező kommentje:
12, és? Én írtam ki a kérdést, én láttam, hogy ITT lesz ma is hó, nyilván a saját környezetemre vonatkozott, hisz minket ez érint. Te nem hitted el és közölted, hogy latyak lesz, pedig a kékes tetején is lakhatnék akár, fogalmad nem volt, de beleokoskodtál, sőt, nem volt elég, ma is idokoskodtál, hogy ugyehogyugye neked lett igazad, és jól pofáraestél, mert nem. Mondom, pont nem érdekel, hogy pesten mi van, a saját környezetem érdekel, azzal kapcoslatban kérdeztem.
És köszi, nem tartok igényt a további magyarázásra...
2020. márc. 24. 14:55
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy Baranya megye melyik részén laktok, ez igaz, de azt tudom, hogy én is Baranya megyében lakom, és itt már csak latyak van, néhol még sincs.
17/17 A kérdező kommentje:
mi Komlón, és még mindig esik
2020. márc. 24. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!