Mit gondoltok a sarokba állításról?
Megalàzo szerintem.
Szerintem jobb ha eselyt adunk ill arra neveljük javitsa ki a hibàjàt.szedje össze vigye ki a kukaba.
Tanuljon meg felelösseget vallalni a tetteiert.
A sarokba allitas az nekem csak hatalomgyakorlas a gyerek "leigàzàsa", lekicsinyitese. Igy az önbizalma is taccson lesz egy idö mulva. Aztan szép felnöttkort is vàrhat.
Mivel azzal nem tanitottad meg semmire. Max roncsolod vele a bizalmàt, önbizalmàt hosszabb tavon.
Sokkal jobb ha együttes megoldasokat keresünk csapatjatekoskent. Akàr ötleteltetni hogyan teheti jovà. Teljesen màs ugy nevelni hogy vele vagy es segitesz neki abban hogy megtanulja a tarsadalmi normakat es a hibàk kezelését, amugy sem szeplötlenek a felnöttek sem.
a 3 és 5 gyerekeiből lesznek majd a kis maffiózók a suliban, mert nekik mindnet lehet, mert nincs következménye. Gratulálok.
Pedig már felnőtt egy ilyen generáció, látjuk, tapasztaljuk, hogy nem jó ez a "nevelési" módszer, és mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!