Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok a sarokba...

Mit gondoltok a sarokba állításról?

Figyelt kérdés
Szerintetek hasznos büntetés,ha a gyerek ledobálja az ételt amikor rengetegszer elmondtuk neki hogy nem szabad. 5 évesről van szó.
2020. márc. 22. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Régen ez természetes volt, de ma nem tudom, hogy miért nem alkalmazzák. Jobb, mint a verés.
2020. márc. 22. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Igen
2020. márc. 22. 16:38
 3/11 anonim ***** válasza:
20%

Megalàzo szerintem.

Szerintem jobb ha eselyt adunk ill arra neveljük javitsa ki a hibàjàt.szedje össze vigye ki a kukaba.

Tanuljon meg felelösseget vallalni a tetteiert.

A sarokba allitas az nekem csak hatalomgyakorlas a gyerek "leigàzàsa", lekicsinyitese. Igy az önbizalma is taccson lesz egy idö mulva. Aztan szép felnöttkort is vàrhat.

2020. márc. 22. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeimnél nem hatásos
2020. márc. 22. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
39%

Mivel azzal nem tanitottad meg semmire. Max roncsolod vele a bizalmàt, önbizalmàt hosszabb tavon.

Sokkal jobb ha együttes megoldasokat keresünk csapatjatekoskent. Akàr ötleteltetni hogyan teheti jovà. Teljesen màs ugy nevelni hogy vele vagy es segitesz neki abban hogy megtanulja a tarsadalmi normakat es a hibàk kezelését, amugy sem szeplötlenek a felnöttek sem.

2020. márc. 22. 17:45
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Minket gyerekként minden sz@rért a sarokba térdeltettek anyámék. Na tavaly felidegesítettek nagyon a fiaim, gondoltam kipróbálom rajtuk. Beállítottam őket a sarokba, és konkrétan szemberöhögtek.😒 8 és 6 évesek voltak akkor.
2020. márc. 22. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyereke válogatja ,próbáld ki én szobába zavarom gyereket hisztizni hatásos .
2020. márc. 23. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk anno nem működött. Mikor öcsémmel valami rosszat csináltunk, és anyukánk sarokba állított, öcsémmel egy idő után konkrétan elkezdtünk veszekedni, hogy ki melyik sarokba akar állni. Máskor meg kis gurulós autóval vagy játékkal gurigáztunk közben.
2020. márc. 23. 08:10
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
Gyereket tényleg úgy nevelünk, hogy beszélgetünk és elmondjuk, hogy mit miért teszünk vagy nem teszünk, mert értenie kell. De úgy is nevelünk, mármint nagyon remélem, hogy nem csak én, hogy amikor direkt lázad, vagy tesz a végtelenedik kérés ellenére is olyat, amit nem szabad, akkor bizony szembe kell néznie a számára kellemetlen következményekkel. Mint bármilyen más szociális helyzetben. Még azelőtt, hogy megtanulja, anya-apa gyenge, csak a papolást kell érte hallgatni, amúgy csinálhat bármit. Az oviban sem annyi lenne csak, hogy ejnye, az óvónőtől sem, nemhogy egy másik társától. A gyereket szeretjük, és ő viszont szeret minket akkor is, ha a szülei is vagyunk, nem csak a barátai. A szülő-gyermek kapcsolatban pedig akár tetszik, akár nem, nem egynelő partnerek vagyunk. Ezt sajnos meg kell tanulni. A szülőnek is. Nevelni a szülőnek kell akkor is, ha annak van rá nézve időlegesen negatív következménye. Egy ideig puffog, haragszik, tragédia. Hosszútávon viszont inkább így lesz eredményes, egyébként pedig maga a gyerek legnagyobb érdeke.
2020. márc. 23. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:
95%

a 3 és 5 gyerekeiből lesznek majd a kis maffiózók a suliban, mert nekik mindnet lehet, mert nincs következménye. Gratulálok.

Pedig már felnőtt egy ilyen generáció, látjuk, tapasztaljuk, hogy nem jó ez a "nevelési" módszer, és mégis...

2020. márc. 24. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!