Szerintem ez nem igaz!Igen is ellehet!7 hónapos kisfiu anyukája
2010. szept. 17. 21:27
2/11 anonim válasza:
Simán el lehet! Nem tudom ki találta ki ezt a b@romságot, de sok olyan gyereket ismerek, akik igenis 1 éves kora előtt lett elkapatva.
2010. szept. 17. 21:29
3/11 anonim válasza:
Én ezt 3 hónapra tudom. Mármint hogy 3 hónapos kora előtt nem lehet elkapatni.
2010. szept. 17. 21:32
4/11 anonim válasza:
De igen, el lehet!
Ahogyan egy csomó mindent megtanul az alatt az egy év alatt, azt is megtanulja (megszokja) mit szabad, mit nem.
2010. szept. 17. 21:41
5/11 anonim válasza:
szerintem is el lehet
egy újszülöttet vagy egy kis csecsemőt nem, de egy 1éveset már simán!
2010. szept. 17. 21:48
6/11 anonim válasza:
én is három hónapig tudom. Én szerintem igaz.
2010. szept. 17. 21:54
7/11 A kérdező kommentje:
Nos! Ezt állítják a védőnők többsége! Nem értem, hogy ők mi alapján osztják ezt a véleményt, de nekem hála ennek sikerült nagyon csúnyán belecsúsznom az ,,elkapatott baba anyukája" kategóriába!
4,5 hónapos kislányom nem hajlandó csak kézben lenni!!! Mert a legkisebb nyösszenésekor is azt gondoltam, hogy biztos valami baja van! Pedig csak 1 oka volt: anya vegyél fel!
Hát anya felvette.....! Ez csak egy pl.!
2010. szept. 17. 21:56
8/11 anonim válasza:
Nyugi! Ha még csak 4,5 hónapos, akkor még viszonylag könnyen leszoktathatod. Hamar megszokja az új rendet. De kezdd el minél előbb, mert később már tényleg kínszenvedés lesz úgy az élet, ha folyton karban kell tartani.
2010. szept. 17. 22:15
9/11 anonim válasza:
még nincs veszve semmi! :) nyugi
szépen következetesen (és nem drasztikusan, de kitartóan végigcsinálva) meg tudod oldani a problémát.
2010. szept. 17. 22:17
10/11 anonim válasza:
1 eves kor elott el lehet kaptatni de nallad meg tenleg nincs gond. A kisfiam is ilyen volt, semmit nem tudtam mellette csinalni. Akkor szokott le igazan rolla amikor mar maszni kezdett. Azota nincs el olben egyaltalan mert jobban erdeklik a jatekok es az utannuk valo maszas. Van egy labdaja folyton azt koveti. Felvenni mar alig tudom, harap, karmol, csip mert le akar szallni az olembol. Pedig 4 honaposan meg ugy foztem, hogy rajtam volt kenguruban. Semmit sem tettem, egyszeruen erdekesebb lett a vilag szamara mint en. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!