Miért panaszkodik sok anyuka, amiért össze vannak zárva a gyerekükkel?
A közösségi oldalak tele vannak "vicces" kiborulásokkal, amiért pár hétig a szülők össze lesznek zárva a Saját csemetéikkel. Mindenki panaszkodik, hogy ez milyen nehéz (tanulás, lefoglalás, főzés, munka).
Én pont az ellenkezőjét érzem: mindig is arra vágytam, hogy otthonról dolgozhassak, ne kelljen napi 2 órát utaznom és most itt a lehetőség. Nagyon jól megy, simán elvégzem a munkám és végre a gyerekeimmel tölthetek sok-sok időt. A rohanás, munka mellett soha nem volt idő semmire, most meg olyan idilli a hangulat. Mindenki kipihent, kész a lecke (lányom szerint jobban érti, ahogy én mondom), közös reggeli, ebéd, sok játék, nevetés, engem is hagynak dolgozni, rengeteg olyanra jut most idő, amire amúgy szinte soha.
Mások meg telesírják a közösségi oldalakat, hogy milyen nehéz. Mi? A gyerekeddel foglalkozni? Főzni? Tanítani? Játszani?
Én is bejárok dolgozni, de itthon is lehetek. Három gyereket kell ellátnunk a férjemmel, mégis nekünk ez a sok feladat most ajándék. Mert végre sokat együtt lehetünk.
A kamu állás mellett is 2 ingatlannal rendelkező többre becsült a társadalomban, mint az a mérnök, aki új módszereket vezet be a gyártás során és élettamot nővel egy terméknél, megsincs pénze hónap végén, mert drága az albi.
Innentől kezdve az a hülye, aki keményen dolgozik és nem a gyerekeivel törődik...
AHA! szóval a magyarok 95%a hülye?
Talán azért mert 8 óra meló, utána tanulok a sulis gyerekkel de közben ott ugrál a nyakamba a 1,5 éves. Nagyon ötletesnek kell lenni hogy ezt össze tudd hozni. Ja igen mellette főzök, rendben tartom a családi házat. A kertészkedés a pihenő mert akkor a gyerekek nyugodtak.
Igen a nap végén már kell egy kis pohár bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!