Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg menni fog a hasa a...

Tényleg menni fog a hasa a kicsinek akkor, ha a tápszert keverem rendes tejjel? A védőnő ezt mondta.

Figyelt kérdés
Még nem kapott tejet soha, most 19 hónapos. Most próbálnám bevezetni neki, mivel szeptembertől bölcsibe megy, és akkor úgyis fog kapni kakaót, tejeskávét, ilyesmiket. Úgy gondoltam, hogy úgy csinálom, hogy fokozatosan mindig egy kicsivel több tejet teszek a tápszerbe, míg végül a tej marad. Ezek szerint ez nem a legjobb ötlet? Akkor hogy adjam? Este még tápszer, de reggel már tej?
2010. júl. 25. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is így szoktattam a lányom a tejre, kevertem neki tápszerrel, Semmi baja nem volt tőle.
2010. júl. 26. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!