Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg rossz anya lennék,...

Tényleg rossz anya lennék, mert addig nem vállalok 2 gyereket, míg a nagyobb ovis nem lesz?

Figyelt kérdés

Azt sem szeretném, hogy pont akkor szülessen a kicsi, mikor a nagy oviba megy. Félek, hogy azt hinné a kicsi miatt le lett passzolva.. 🙄

De ismerem magam és a kapacitásaim (nem, nem lusta vagyok, turelemrol van szó és úgy emindneki mást bír idegileg, lelkileg).

Tehát tudom, hogy egy kicsivel és egy picivel én megőrülnék itthon.

Kaptam ezért 1-2 csúnya véleményt. Már nem is fogok erről senkinek beszélni. Akkor simán rosszul esett. Ma pedig elgondolkodtatott..

2020. márc. 20. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Akkor én is az lennék, mert majdnem 6 év van köztük? Muszáj volt visszamennem dolgozni, hiányzott a felnőtt társaság. Így most sokkal több türelmem van mindkettőre.
2020. márc. 21. 09:01
 12/12 anonim ***** válasza:
89%

Figyelk, mi lenne, ha leszarnád mások véleményét.

Ha 1 gyereked van, jaj rossz anya vagy, mert egyedül van.

Ha 2, akkor jaj miért ilyen kis/nagy a korkülönbség.

Ha 3, akkor jaj valakivel nem fogsz tudni eleget foglalkozni.

Ha 4, akkor jaj minek ennyi.

Ha nincs, akkor jaj miért nem csinàltál legalább egyet.

Tanuld meg, hogy akik ilyenek miatt bírálnak, azok csak azért teszik, mert a saját életük szánalmasan unalmas. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mikor mennyit vállalsz.

2020. márc. 21. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!