Ti adtok a gyereknek édességet?
Igen. A gyerekkorhoz hozzátartozik az édesség. Szerintem vétek megvonni tőle.
Anyukám óvőnő volt, ismert ilyen szülőket. A gyerek az oviban azt se tudta, hogy egyen minél több édességet egy szülinapkor pl. Nem tanulta meg tartani a mértéket.
Ha van itthon táblás csoki, akkor kap 1 kockát, és annyi. Megtanulja, hogy mennyi az elég. Délután 16 után már nincs édesség, fogmosás után nincs evés, édességből mértékkel eszünk... - ezeket 4 éves korára meg kell tanulnia egy gyereknek.
Ha nem kap, hogy tanulja meg? Meg egyáltalán, milyen gyerekkor az, hogy nincs édesség?
A bögrés süti nem édesség! Az sütemény.
Igen, adok.
A kicsinek nem túl széles a választék, mert tejfehérje-allergiás, de ő is kap olyat, amiben az nincs.
Különösképp nem igazán kap édességet, mármint úgy hogy itthon vagyunk és gyere itt egy csoki úgy nem.
Viszont nem szidom össze anyóst vagy anyát ha hoz egy tejszeletet. Amikor pedig elmegyünk valahova mindig van egy Dörmi a táskámban ha megéhezne akkor kibirja vele hazáig. Sütni szoktam itthon de különösen nem érdekli, 1-2 falatot eszik vagy annyit se.
Ennek ellenére még mindig előnyben részesíti az almát, azt imádja :)
Adok. Én is kaptam anno, pedig anyámnál vasszigor volt.
A nagy ha tehetné csokin és édességen élne, de hát van napi limit. A kicsi nem egy édesszájú, egy szelet rántott húsnak jobban örül, mint egy szelet csokinak.
Nem az ördögtöl való az édesseg, én sokat sütök nekik, de legalább heti 1x. Nincsenek elhízva, de esélyük sincs rá, folyton mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!