Ti adtok a gyereknek édességet?
Én adok neki, de nem tömöm vele, és nem nagyon veszünk bolti cuccokat, hanem itthon sütünk együtt.
Nem értem miért kell ilyen végletesen gondolkodni, aki ad az tömi...🙈
Elvileg felesleges, de a gyerekek ettöl függetlenül szeretik.
Hacsak nem hermetikusan elzárva tartod a környezettöl, elöbb-utóbb hozzájut, és mivel ismeretlen, jó ízü valami, ezért betegre fogja magát enni belöle.
Éppen ezért én jobbnak találtam, hogy kaphat édességet, ha kér, de csak "kettöt" - ez azért jó szám, mert egész korán tudja, hogy annyit jelent, mindegyik kezében van valami , természetesen két kicsi valamiröl volt szó.
Így megismerték, nem volt annyira vonzó, mint letiltott dolog, a kettöt megszokták, többet nem is akartak, és ezt máshol is tartották.
Egyik sem lett édességfüggö, nem lett semmi bajuk sem, szóval szerintem így rendben van.
Ha mértékkel van adva akkor nem lesz semmi baja, még akkor sem ha nem házikészítésű. Egy kis boldogság hormon :D
Kisgyerekként én is bármilyen édességet ehettem (mértékkel) és lásd élek és nem vagyok se cukorbeteg, sem elhízott :)
Szerinted valaki tömi a saját gyerekét?
Egyébként nagyban függ a gyerek életkorától, illetve hogy mit nevezel édességnek. A reggeli mézes kenyér? Házi puding? Instant porból készült kakaó? Bolti baracklé? Sport szelet? Piskóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!