Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 eves kisfiu a teso szuletese...

5 eves kisfiu a teso szuletese ota nem beszel. Masnal is volt ilyen? Lett megoldas ra segitseg nelkul? Voltatok szakembernel?

Figyelt kérdés
Borzalmasan erzem magam, korabban beindult a szules, igaz minden rendben volt de a fiunkat ket hetre az apja a nagymamanal hagyta. Neki dolgoznia kellett, hozzank sem tudott minden nap bejonni. Miutan otthon voltunk o beteg lett, akkor ezert nem tudtuk hazahozni. Ezek utan nem beszelt, semmit sem. Az apja rahagyja, leszidja semmi tamogatast nem mutat. Velem sem hajlando beszelni. Igy telnek a napok egy honapja. Nem tudom mit csinaljak.. A karanten miatt nem adtak idopontot a gyerekorvosnal sem.
2020. márc. 17. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Kell a csok miatt a sok gyerek, de törődni velem meg szeretni már nem megy. Szégyen.

Vidd el pszichológushoz.

2020. márc. 17. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem tudtátok hazavinni?

1,5 hetes pici mellett a 1,5 évesem 40,5 fokos lázas lett

Torokgyulladás

Mégsem passzoltam le / lett volna lehetőség/

A kicsi nem kapta el egyèbként

Pszichológus logopédus

Sok-sok foglalkozás és szeretet

2020. márc. 17. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Neked aztán nagyon kellett második gyerek. Szégyelld magad!
2020. márc. 17. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk az oviban nem beszélt a lányunk középsőben. Mindkét óvónénije elment, újakat kapott a csoport, a barátnői a vegyes csoportból iskolások lettek. Több dolog is érte a családban, mama meghalt, velünk lakott, imádták egymást. Tesóm kimenet külföldre dolgozni, akivel sokat játszott.Született egy öcsikéje, bár ő nagyon várta, minden alkalommal jött megnézni a kórházba. De ez sok volt neki. Otthon mindent elmesélt, felszabadult volt, az oviban az ellenkezője. Meg sem nyikkant. Nagyon jó pszichológust kaptunk a nevelési tanácsadóban. Ott megnyílt már az elejétől, beszélt, szeretett menni. Azóta beszél az oviban is. Szerintem, ha vége lesz a vírusnak keressetek egy jó gyerekpszichológust. Addig legyetek hozzá türelmesek, kedvesek. Ne csak a baba körül forogjon minden(tudom ez nehéz), de próbáljátok bevonni mindenbe. Meséljetek neki, ő lesz majd a kistesó példaképe! Büszkék vagytok rá! Menjetek csak vele el egy pár órára sétálni, játszani, stb. Biztos megviselte a nélkületek töltött időszak!
2020. márc. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!