Teso szuletese miatt vannak duhrhamjai?
Figyelt kérdés
A kislanyom 3 eves es masfel honapja szuletett teso latszolah=g nem zavarja nagyon szereti ,simogatja,olelgeti viszont eddigi hisztik amik normalisnak mondhatoak voltak most hiretelen sokkal hevesebbek es szinte azonnal kirobban ha nem ugy tortenik valami ahogy o akarja vagy faradt ordit ,sikit mar,lefekszik a foldre..barhol.nem tudom ,hogy ezt mikent kezeljem.nagyon aggodom ,hogy ilyen kezelhetetlen gyerek marad.2013. nov. 26. 17:45
1/3 anonim válasza:
Nalunk ugyanez a helyzet! 3 eves mult a nagyobbik 5 honapos a kicsi. A szuletese ota teljesen kifordult magabol. Allando a hiszti. Normalisan nem tud kozolni semmit csak orditva, hisztizve. Neha mar az orulet hataran vagyok en is! Ja es latszolag imadja a hugit! Puszilgatja, szeretgeti. Ez egy korszak ami majd elmulik. At kell veszelni megha nehez is. Az enyem januarba kezdi az ovit. Akkor lesz egy kis nyugi itthon. Remelem. Fontos hogy a nagy ugy erezze hogy nem szorul hatterbe. Ot is szeretgetni kell, jatszani, foglalkozni vele. Ha van lehetoseged kerj meg vkit aki vigyaz a picire es addig foglalkozz csak a naggyal. Legyen anya lanya program, csak kettesbe mint regen. Ez sokat segit. Nekem erre nincs lehetosegem mert kulfoldon elunk.
2/3 A kérdező kommentje:
En is kulfoldon elek jobban mondva Angliaban.Megnyugtato olvasni,hogy nem csak en vagyok ilyen helyzetben.Nagyon aggodos vagyok amugy is,hogy rosszul nevelem a gyereket.En is pont erre gondoltam ,hogy csinalunk anya lanya programot es addig apukaja vigyaz a picire amikor eppen nem dolgozik.Az a baj,hogy eddig o volt a sztar a csaladbi korben es most minden rokon a kicsire kivancsi ot babusgatjak.Remelem hamar tullepunk ezen es kivanom nektek,hogy ti is gyorasn atveszeljetek.
2013. nov. 26. 19:15
3/3 anonim válasza:
Mi is Angliaban elunk! Olyan nincs hogy rosszul neveled! Ha szeretettel kozelitesz hozza, marpedig biztos vagyok benne hogy igy teszel, akkor nem neveled rosszul! Remelem minel elobb tul leszunk rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!