Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teso szuletese miatt vannak...

Teso szuletese miatt vannak duhrhamjai?

Figyelt kérdés
A kislanyom 3 eves es masfel honapja szuletett teso latszolah=g nem zavarja nagyon szereti ,simogatja,olelgeti viszont eddigi hisztik amik normalisnak mondhatoak voltak most hiretelen sokkal hevesebbek es szinte azonnal kirobban ha nem ugy tortenik valami ahogy o akarja vagy faradt ordit ,sikit mar,lefekszik a foldre..barhol.nem tudom ,hogy ezt mikent kezeljem.nagyon aggodom ,hogy ilyen kezelhetetlen gyerek marad.

2013. nov. 26. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nalunk ugyanez a helyzet! 3 eves mult a nagyobbik 5 honapos a kicsi. A szuletese ota teljesen kifordult magabol. Allando a hiszti. Normalisan nem tud kozolni semmit csak orditva, hisztizve. Neha mar az orulet hataran vagyok en is! Ja es latszolag imadja a hugit! Puszilgatja, szeretgeti. Ez egy korszak ami majd elmulik. At kell veszelni megha nehez is. Az enyem januarba kezdi az ovit. Akkor lesz egy kis nyugi itthon. Remelem. Fontos hogy a nagy ugy erezze hogy nem szorul hatterbe. Ot is szeretgetni kell, jatszani, foglalkozni vele. Ha van lehetoseged kerj meg vkit aki vigyaz a picire es addig foglalkozz csak a naggyal. Legyen anya lanya program, csak kettesbe mint regen. Ez sokat segit. Nekem erre nincs lehetosegem mert kulfoldon elunk.
2013. nov. 26. 18:19
 2/3 A kérdező kommentje:
En is kulfoldon elek jobban mondva Angliaban.Megnyugtato olvasni,hogy nem csak en vagyok ilyen helyzetben.Nagyon aggodos vagyok amugy is,hogy rosszul nevelem a gyereket.En is pont erre gondoltam ,hogy csinalunk anya lanya programot es addig apukaja vigyaz a picire amikor eppen nem dolgozik.Az a baj,hogy eddig o volt a sztar a csaladbi korben es most minden rokon a kicsire kivancsi ot babusgatjak.Remelem hamar tullepunk ezen es kivanom nektek,hogy ti is gyorasn atveszeljetek.
2013. nov. 26. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi is Angliaban elunk! Olyan nincs hogy rosszul neveled! Ha szeretettel kozelitesz hozza, marpedig biztos vagyok benne hogy igy teszel, akkor nem neveled rosszul! Remelem minel elobb tul leszunk rajta!
2013. nov. 27. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!