Volt olyan aki a nagytesot a kisteso szuletese elott/utan ott hagyta a nagyszuloknel 1-2 honapig?
Szerintem rossz megoldás, inkább nevelni kellene.. Mert így csak rosszabb lesz, ha nincsenek határok, inkább engedtek. 🤷♀️
Amúgy én más okból-Egészségügyi- hagytam a fiam a szüleimnel 3 házzal arrébb, délelőtt velem volt, délután anyukáméknál és este is.
Reggel jött hozzám.
Nem, elképzelni nem tudom, arra a napra volt a nagyinál a kislányom, amíg megszületett a hugi, utána apjával volt, amíg hazamentünk a kórházból.
De hónapokra lepaaszolni??? Szeronted mit fog érezni az a kisgyerek??? Jön a tesó, én már nem kellek...
Nálunk kényszerből hasonlóan alakult.
1,5 éves volt a “nagy”, amikor koraszülöttkent megérkeztek az ikrek. 5 hetet voltam kórházban, ő addig főleg anyukámmal volt. Sokat volt vele a férjem, volt -ugyan kevesebbet- a másik mamaval is. Mi nagyon keveset találkoztunk.
Igaz ő egy kisgyerek volt, de nagyon nehezen viselte. Utána sokáig büntetésben voltam, nehezen szereztem vissza a bizalmat.
Szerintem ez egy nagyon rossz döntés lenne, nagy eséllyel elveszítenéd a fiadat. Persze ha baj van és csak az a megoldás van, úgy más, de úgymond a te kényelmedbol rossz otlet. Jogosan érezné úgy, hogy lecserélted a testverere
Ami itthon van nem tesz jot sem a kisfiamnak sem nekem a babaval.
Mindenen szo szerint mindenen kiakadt, hisztizik, minden baj.
Nem hajlando semmit sem csinalni, mindenert konyorogni kell. Az sem ment neki, hogy 10 mondatot lemasoljon.
A vernyomasom az egekben van ha mar meghallom, hogy neki nincs kedve semmihez. Nem jo semmi sem.
Nem szoktunk etelt rendelni de mar azt is megengedtem, hatha megeszi a pizzat de nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!