Miért vagyok attól rossz ember és rossz anya, mert nem lógok a gyerekem fenekében 24 órából 24-et? És miért lennék attól rossz anya, hogy nem akarok mindig a gyerekeimmel játszani?
Az a helyzet, hogy sokan (köztük anyám is) megszólnak, mert egy héten 2-3x a szomszéd nénire bízom a gyerekeimet, hogy néhány órát kikapcsolódjak.
A nagyobbik gyerekem 4 éves, a kisebbik 1,5 éves.
Szeretem a gyerekeimet, de néha az agyamra mennek, így nyilvánvaló, hogy kell egy kis pihenés számomra. Egyedül vagyok velük, a férjem külföldön dolgozik.
Nem rossz gyerekek, csak elevenek.
Azért is mindig megszólnak, mert nincs kedvem játszani a kislányommal mindig. Nem szeretek babázni, unalmas. De ha mondjuk társas játékozunk, akkor abba az esetek 70%-ában benne vagyok.
Miért lennék ettől rossz anya/ember?
irígyellek! Van egy megbízható barátságos ember aki segít!
Nem vagy rossz anya, de a többi anyának csípheti a szemét ha nekik nincs ilyen szomszédjuk!! Bárcsak nekem is lett volna annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!