Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek közéjük? Ötletek?

Mit tegyek közéjük? Ötletek?

Figyelt kérdés
A gyerekeim (15 hónapos és 3 éves fiúk) szobájában 1 nagy ágy van, amin eddig négyen aludtunk (az egész család együtt), de most szeretném már őket egyedül hagyni éjszakára a szobájukban. Mit tegyek közéjük, hogy ne keltsék fel egymást, mert a nagy elég "vándorlós"-an alszik.
2010. júl. 24. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok nagy díszpárnát!

Vagy összetekert paplant varjd oda középre az ágyhoz vagy a lepedöhöz.

Nem tudom mennyire kivitelezhetöek ezek, csak ugy beugrottak:)

2010. júl. 24. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit!Hozzáfognak szokni egymáshoz!Néhány hét és a testük megszokja a másik jelenlétét, és éjjel forduláskor nem fogják zavarni egymást!Nem elválasztani kell őket hanem, összeszoktatni!Ezt mondta nekem egy szakember, és bevált!
2010. júl. 24. 14:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkét választ köszönöm! Meg fogom próbálni a másodikat, lehet, hogy egy-két napig felébresztik egymást, de utána - ha tényleg sikerül - nem lesz semmi gond. Egy próbát megér :) Köszi még egyszer.
2010. júl. 24. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Háááát, én nem kísérleteznék a helyedben, hanem valamilyen módon megoldanám, hogy külön fekhelyen aludjanak. Ha más nem, egy-egy szivacsmatrac. Azokat napközben akár még a fal mellé is fel lehet állítani, így nagyobb hely marad a játékra. Hosszú távon szerintem nem valami egészséges dolog egy ágyban aludniuk.
2010. júl. 24. 16:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül vettünk egy ágyat. Nem tudom, miért ne lenne egészséges együtt aludni... Mi bajuk lesz tőle?
2010. júl. 25. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is kipróbálnám mindenféle elválasztás nélkül. :-)

Hiszen ha lenne köztük valami, akkor akár két ágyon is alhatnának.

Egyébként én is úgy gondolom, mint Te kedve Kérdező, hogy a gyerekeimet egy ágyban altatom majd, ha eljön az ideje. Utolsó válaszoló, hidd el az a természetes, amit megszoknak majd, és testvérekről nem idegen gyerekekről beszélünk. És az is biztos, hogy örökké nem akarnak majd együtt aludni! :-)

2010. júl. 25. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne alhatnának együtt??Majd ha akkorák lesznek hogy zavaró lesz a másik úgy is szólnak!

(2. válaszoló)

2010. júl. 25. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 4 éves, a fiam 20 hónapos. Külön szobájuk van, de délben nem egyszer a földszinten, a nappaliban aludtak együtt egy 180*200 -as szivacsmatracon, mert az emeleten nagyon meleg volt, 27 fokban nem bírtak elaludni. A "nagy" nálunk is "vándorlós", de kb. a 3. napon már nem ért hozzá a kicsihez. Ha meg hozzáért, akkor az azért volt, mert összebújva aludtak el, miközben a mesét olvastam nekik. :) Olyan aranyosak voltak! Persze a délutáni alvás max 2 óra, de talán éjszaka is működhet, főleg ha a kicsi nem olyan "éber alvó".
2010. júl. 26. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!