2.5 évesnek karácsonyi ajándék ötletek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 14:49
1/7 anonim válasza:
gondlom már látod mi az amivel el van.én kirakókat veszek.autót,egy repülőgépet,vehetsz laptopot,mágneses építőt,szerepjátékokat pl orvosi táska,boltos játék.vehetsz dominót,vagy könyveket.
2/7 anonim válasza:
Mi fa puzzlet vettünk már neki olyat amit a padlón tud kirakni meg mesekönyvet.
Pl. attól is függ mennyit szánsz rá?
3/7 anonim válasza:
Szia, én play-doh gyurmakészletet (reggeli készítő).
4/7 anonim válasza:
Tőlünk mini szupermarketet (vagy vmi kisbolt féleséget) kap.
Rokonoktól Duplot meg könyvet.
5/7 anonim válasza:
nagyszuloknek mondtam vezetek nelkuli taviranyitos kisautot vegyenek
tolunk nyomdat kap, es formalyukaszto keszletet, meg erosen gondolkozok a dinos duplon
6/7 anonim válasza:
fiú vagy lány?!
Az enyém lány, 33 hónapos. játékállatokat szeretnék neki (Schleich vagy sima műanyag + plüss), babát, gyöngyfűzőt (nagyszemű fagyöngyökkel), mesekönyvet, csini ruhákat mert már rég nem mindegy neki, mit vesz föl, fajátékokat, rajztáblát, zsírkrétát
Ezt nemd tőlünk fogja kapni és egy része lehet, átcsúszik a szülinapjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!