Karácsonyi ajándék ötletek egy 15 hónapos kisfiúnak?
Van egy 3,5 éves nővére, így tulajdonképpen nagyon sokféle játék van. Nagyon szeret autózni, de már abból is van egy rakás. Nem tudom, mit vegyek neki, ami még nincs és nem felesleges.
Légyszi adjatok ötleteket!
Én lego Duplot vettem. Igaz még ő akkor kicsit lesz több mint egy éves, de ha azt látja még most hogy színes kockák az sem baj. Olyan van bőven amit most tud használni olyanból nem kartam egy 101.-et.
Összeépíteni még nem tudja de hosszú távon jól hasznáéható.
fa formakeresőt, ahol a képeket kell a helyükre illeszteni... a fakopáncsba láttam jókat, lehet, hogy autós is van
talán itt is találsz valamit:
Duplonk már van és fa formakereső is.
Azért köszi! :)
Mondom, h nem egyszerű :D
Amit a miénk/20 hónapos kisfiú szeret, imád/: hosszú bujócska, talán másfél méteres henger, amin átbújik, aztán mégegyszer, meg mégegyszer-én meg kívül próbálom megelőzni, de néha nem sikerül.
Imádja az autószimulátort:különböző hangeffektek vannak rajta: sebváltó, magnó, ablaktörlő,index.
Nagyon szereti a 3 ajtós garázst, amibe betologatja a matchboxait-ebből egyébként bármennyi lehetne, imádja őket sorbaállítani.
puha plüsspléd? karácsonyi zokni, előke
plüssjáték, valami tépőzáras játék? evőeszköz? mesés tányér?
óriás gyöngyök fűzni? autós vagy más mesés nagy játszószőnyeg?
ágyára valami, amit a tetejére lehet rakni, kuckósítani?
ilyen fényszóró (nem tudom mi a neve), ami a plafonra vetít dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!