Hogy szoktassam le a bútorok és a padló nyalogatásáról?
Ne haragudj, én id elnevettem magamat amikor olvastam. Ha te id visszaolvasod pár év múlva, te is viccesnek találod majd :)
Nem tudom.. csak egy tipp, de menj bele a játékba és mondd neki, hogy a kutyusok szájkosarat hordanak és köss át a szája előtt valami légáteresztő anyagot és mondd neki, csak akkor veheted le, ha nem nyalogat mindent össze
A keserű dolog is jó ötlet lehet, de konkrétan mire gondolsz? Lehet kapni ujjszopás ellen valami keserű löttyöt, de az drága ehez.
Nem tudom, hogy a citrom tönkreteszi e a bútort, lehet kicsi citromlével átkenném helyenként
Sajnos más ötletem nekem sincs
De ha takarítva van, elvileg nem nyalhat be semmit :)
Fiam dettó. 2 és fél éves, ő kiscica és ha mezítláb vagyok és nem kapom el időben képes a talpam is végignyalni. Egy időben ő is mindent nyalt, már "csak" minket.
Nem volt még gond belőle. Mondjuk én azon kívül, hogy elmondtam neki ezt ne és miért ne, mást nem tettem.
Bocs, nem tudok segíteni, csak azért írtam, lásd nem vagy ezzel egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!