Te mennyit játszol 3 év alatti gyerekeddel?
Én nem sokat, itthon vagyunk, én főzök mosok takarítok, jön velem, nézi mit csinálok, kimegyünk a kutyához, kijön velem, elmegyünk sétálni.
Maradék időben én meg ülök a gépnél (dolgozok) ő meg járkál fel le, tesz vesz.
Néha bemegyek vele a szobájába egy 10 percre kicsit labdázunk vagy valami de én nem tudok úgy játszani órákig. Max mesét olvasok neki.
A férjem 4-5 órát is el tud vele játszani ha itthon van.
És neki fura, hogy én nem játszok a gyerekkel reggel 8tól este 18ig folyton. Mert ha ő van vele ők non stop játszanak, ha meg mondom hogy mi nem szoktunk ennyit, akkor neki ez fura.
Nők, ti egész nap játszotok a gyerekkel? Nem akarom elhinni hogy csak én vagyok ilyen kaka alak, hogy napközben különösebben nem ülök órákig ott a gyerekkel.
Apukák és anyukák nagyrészt teljesen máshogy játszanak. Én se állok neki birkózni, meg repülőset (apa felemeli a gyereket a feje fölé, aki repülőnek képzeli magát) játszani a fiammal. De azért autózni, meg kirakózni én is leülök.
Ha majd kicsit nagyobb lesz és kezdenek bejönni a szerepjátékok (konyha, meg teadélután, doktornéni, stb) akkor könnyebb lesz játékokat játszani vele. Az apukának tapasztalatom szerint meg ez a “dolguk”, hogy bolondozzanak a kicsikkel. Max találj ki vmit ami csak a tiétek. Én kitaláltam a csikimanót. Amit eredetileg hisztikezelésnek szántam, de a fiam úgy döntött ez a kettőnk játéka lesz és csak akkor kéri ha kettesben vagyunk és pl az apjával sosem játsza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!