Mit játszol együtt két éves gyerekeddel?
Figyelt kérdés
Kifejezetten együtt végezhető játékokat, ötleteket keresek. Gyurmázni, kirakózni, nyomdázni, olvasni, mondókázni szoktunk, de nem jut eszembe semmi más:)2012. jan. 3. 17:37
1/8 anonim válasza:
mi most kaptunk dominót karácsonyra,mostanában azzal játszunk.meg együtt főzünk,mert játék konyhát is kapott.a te általad leírtak is mennek nálunk.ja és rajzolni is szoktunk,azt te nem írtad
2/8 anonim válasza:
mi is dominózunk, gyurmát főzünk edénykészletben, szerelünk, olvasunk, rajzolunk, festünk, autózunk, vonatozunk, zenélünk (kis szintetizátor, furulya, gitár...).
3/8 anonim válasza:
A lányommal gyöngyöt fűzünk, mindenkinek karkötőt fűzött a kislányom. Mostanában babázunk és építünk.
4/8 anonim válasza:
Kapott babakonyhát, így sokat főzünk együtt rajta, valamint rajztáblát, arra is sokat rajzolunk (krétás).
Memória kártyázni, legózni szoktunk még.
5/8 anonim válasza:
Dömperezünk,a lakásban,imádja ha tolom,ugrál a trambulinon,ugrálólabdán(mert nem ér le még a lába)Bújócskázunk a lakásban.Hétvégén vízfestékkel festettünk,nagyon élvezte,tenyérlenyomatot csináltunk,több színbe.Bukfencezni is imád.Mindene az autó,azt tologatjuk egymásnak.Nagy tésztákat vettem,befestjük majd,és felfűzzük.
7/8 anonim válasza:
Memóriakártyázunk, bújócskázunk, ujjfestékezünk, újságpapírt tépünk apróbb darabokra, majd képet ragasztunk belőle, orvososdit játszunk (hol én vizsgálom meg, hol ő engem), gyöngyöt fűzünk, pötyijátékozunk...
8/8 anonim válasza:
Építünk, duplózunk, kisautókat tologatunk, a játékállatoknak karámot építünk, megetetjük, megitatjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!