Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves kisgyerekkel...

Másfél éves kisgyerekkel miket lehetne játszani? Már nagyon unatkozunk bent.

Figyelt kérdés
Olyan mintha megunta volna az összes játékát,szinte semmivel nem szeret játszani max 1-2 percet. Egyedül a könyv lapozgatás amit nem tud megunni.Néha-néha megengedem hogy picit tévézzen,mostanában viszont állandóan oda mutogat,napi szinten megy a " nem tévézünk" ő meg elkezd sírni.Alig tudom elterelni a figyelmét és ha újra elkezd unatkozni megint megy a tv-re mutogatás.Elég idegörlő. Komolyan már azon gondolkoztam kidobom a tv-t.
2020. febr. 17. 08:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem már túlmisztifikált ez a TV-dolog is. Az rendben, hogy ne bambuljon előtte órákat, de egy egészséges mértékben mozgó, játszó, fejlődő gyermek miért ne nézhetne meg néhány mesét?!

Inkább azt kellene jól megválogatni, hogy mit nézzen, és normális határokat szabni, hogy mikor.

Nálunk a mesenézés a napi rutin része. Reggel bevezeti, este lezárja a napot. Napközben is megy, de csak 'háttérzajként'. A tiltott gyümölcs mindig édesebb. A tiltással pont hogy még jobban arra összpontosítod a figyelmét.

Nálunk megy a Tv. Szinte egész nap. Nem igazán foglalkozik vele, mert ez a megszokott. Mesét telefonról néz. Csak az elé ül le. A jól megválogatott mesékből sokat is tud tanulni a gyerek. Pl. nálunk a Kerekmese gyerekdalok nagyon mennek. Abból egy csomó dolgot megtanult már (pl. a hét napjait).

2020. febr. 17. 19:33
 12/12 anonim ***** válasza:
31%
Nekünk a csududa és a legó vált be .A szoba közepén van csuszi imádja egész nap szon lóg .😊
2020. febr. 19. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!