Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak két kisgyerekkel?

Mit csináljak két kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

Nincs gyerekem, és a testvérem random pillanatokban bízza rám a nevelt gyerekeit (4 éves kisfiú, 6 éves kislány, bár általában csak a fiút). Ilyenkor nem hoznak semmi játékot vagy bármit, nekem sincs semmim, még csak egy színező se, de külön ezért nem is nagyon akarok venni semmit (mivel nem tudom mit szeretnek, meg ki tudja, meddig lesz együtt a testvérem a párjával).

Az a probléma, hogy fogalmam sincs, mennyit ért egy 4 éves gyerek, mit lehet neki mondani, mi kötné le stb.

Van valami tippetek esetleg, ekkora gyerekekkel mit lehetne csinálni?

2019. dec. 25. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Egy 4 éves általában már tud beszélni. Kérdezd meg! A tesódat meg kérd meg, hogy ha rendszeresen rád bízza a gyerekét, akkor hozzon már valamit. Színezőt, mesekönyvet, építőt. Néhány dolgot ott is hagyhat nálad.
2019. dec. 25. 22:11
 2/15 A kérdező kommentje:

Beszélni tud éppen, csak beszélgetni nem.:D full összefüggéstelenül tolja maga elé a szöveget, ha belekérdezek vagy értelmezhetően válaszol, vagy elcsendesedik aztán kezdi újra az előző témát.

Nem hiszem amúgy hogy sok cucca van a kicsiknek, nem veti fel őket a pénz.

2019. dec. 25. 22:17
 3/15 A kérdező kommentje:

Egyébként köszönöm a választ, ment a zöld.:)

Esetleg ha könyvtárból vennék ki mesekönyvet, ott tudnak segíteni ha bemondom az életkort?

2019. dec. 25. 22:19
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Mennyi idôre hagyja nálad? Ffi vagy vagy nő?
2019. dec. 25. 22:45
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a mesekönyv is jó ötlet, de ha több órán át kell vigyázni kell rá, akkor kell más is.

Én biztos megmondanám, hogy hozzanak játékot is vele.

Nem hoz egy kis plüssmackót sem? Mert ha az ott van nála, akkor már lehet vele eljátszatni kitalált történetet.

2019. dec. 25. 22:47
 6/15 A kérdező kommentje:

10 perctől 4 óráig terjedt eddig az idő.

Tényleg semmit nem hoznak magukkal, van a gyereken a ruha és passz. Talán egy plüsst nem felejtene el, ha többször emlékeztetném rá hogy hozzon. Köszönöm az eddigi ötleteket, jöhetnek még ha van valakinek.:)

2019. dec. 25. 22:50
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Papírod sincs? Vegyél pár írólapot, vagy rajzlapot, esetleg színeseket. Ha van egy toll, vagy ceruza már lehet rajzolni. Vegyél pár gyurmát. Vagy bújócskázzatok. Gyerek kártya? Kirakó? Valami apróságot kell venned, ha azt írod, hogy otthon sincs neki. Könyv is jó ötlet, a könyvtárban segítenek.
2019. dec. 25. 22:51
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Rajzolj vele, nézzetek mesét.
2019. dec. 25. 23:06
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Játszótér, foci, játszóház.

Kérdezd meg, nézhetnek-e már egy-egy mesét és ha igen, mit.

Rajzoljatok. Meséljetek.

És ne engedd a random időpontot.

2019. dec. 25. 23:09
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanazt akartam írni, amit a 7-es. Filléres dolgok, színes ceruza, papír, színező kirakó, egyszerű kártya,pl.amivel lehet memoriazni is. Egy ezresbol megvan.

Persze megértem, ha nem akarsz rá költeni, de ha a tesód nem visz semmit, akkor mégse O fog szívni 😀

2019. dec. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!