Hany evesen vittetek el eloszor cirkuszba a gyerkocot? (Fovarosi Nagycirkusz)
Nem értem mi ez a nagy cirkusz ellenesség. Most egy bohóc vagy artista, zsonglőr műsora mennyiben más mint egy színház?
3 és 1,5 évesek, még szerintem kicsik, nem bírnák végig ülni.
5 évesen ment először, csak a bohócok vízköpködése tetszett neki.
Leköpték egymást(a szájukból) majd a közönséget is. Első sorban ültünk.
Nem vittem. Majd ha esetleg kéri, akkor elviszem.
Nem vagyok cirkuszellenes, de ha csak zsonglőrökből, bohocokból és varazslokból állna, jobban szeretném. Voltam én is cirkuszban, és gyerekként sem értettem, miért kell szegény állatoknak fogságban bohockodniuk.
A Richter cirkuszba vittük el 3 évesen. Nagyon élvezte, de a végére elfáradt. Hosszú volt neki.
Alapvetően én is ellenzem a cirkuszt, az állatok nem oda valók! Ezen kívül én még soha nem is voltam. De Richterék nagyon hangoztatják, hogy ők nem bántják az állatokat, nem veréssel tanítják őket... háát, nem tudom.
A Richterék is azt csinálják, csak mondom...
Ha találnál olyan cirkuszt, ahol csak emberek, meg esetleg háziállatok vannak, olyanba esetleg, amúgy nem vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!