Ovis vagy kisebb gyereked reggelente mosakszik? Megmossa vízzel és/ vagy szappannal az arcát?
Figyelt kérdés
Te megmosod neki? Te a sajátodat?
Kifejezetten a REGGELI mosakodás érdekel, ha nem koszos.
Mi, én/gyerek nem csináljuk, max én, ha reggel tusolok.
Mennyire ciki?
2020. jan. 26. 15:01
11/13 anonim válasza:
Nem, de én sem mosom a sajátomat soha. Röhej, de kb panikrohamot kapok attól, ha vizes az arcom -valoszinuleg a csodás kőkorszaki vizbedobos uszasoktatasnak köszönhetően. Igy aztán max nedves torlokendot hasznalok magamnak illetve anno a gyereknek is.
12/13 anonim válasza:
Persze, ez természetes, az ember éjszaka izzad. Büdösen nem megyünk sehova. A gyerekek arcot vízzel, hónaljat szappannal mossák meg. Fogmosás, fésű, tiszta ruha. Én reggel is zuhanyzok.
Szerintem nagyon ciki és igénytelen dolog. Van egy munkatársam, ő se szokott reggel tisztálkodni, érzem a poshadt ágyszagot rajta.. gondolom ágyneműt se sűrűn mos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!