Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Párom gyereke . teljesen...

Párom gyereke . teljesen tönkretesz a jelen helyzet mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindent én csináljak intézzek, járok egyetemre Levelezőn,arra is inkább menjek mert nemtudja nélkülem megoldani.

Mielőtt bárki ezzel jönne,semmi bajom a kislánnyal elfogadtam őt,csak már szinte többet foglalkozom vele,’mitn az anyja ...

Párom minden feladatot rám lök ... az egyetemen meg majd csúszok ha sosem

tudok bejárni.

Oké mondják hogy akkor ne törődjek vele annyit de túl lelkiismeretes vagyok lehet ...

2020. jan. 25. 14:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindig vele kéne lennie, nem az, hogy vele IS..

80- 90%ban vele kettesbe, a maradékban nektek hármasban kellene lennetek. Láthatáson van, nem bébiszitternél, akkor már inkább az anyjával legyen..

Kettesben szoktak lenni egyáltalán?

Istenem, de bosszant a helyzet, pedig nem is az én exem, de ha az lenne, hú, nagyon kiakadnék..Csak akkor lenne rosszabb, ha 1- fél éve se lennétek együtt..

2020. jan. 25. 20:13
 22/26 A kérdező kommentje:
Kettesben nem szoktak,inkább 3an szoktunk vagy pedig velem kettesben.
2020. jan. 25. 20:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az nem derült ki számomra miért is nem tud vele lenni? Akkor minek van veled addig? Miért nem az anyjánál van?

Ha akarsz valaha gyereket menekülj ebből a kapcsolatból vagy tudd, hogy ugyan ennyire számíthat majd rá a gyereketek és Te is.

Miért ér kevesebbet a szemedben a saját tanulmányod, a saját jövőd a párod múltjánál? Miért nem zavar az téged, hogy a párod nem tekint egyenrangú félnek a kapcsolatban?

Biztos ebbe az irányba akarsz menni?

2020. jan. 26. 00:12
 24/26 anonim ***** válasza:
90%

Naaaaagyongáz!

Dobd ki az érzelmi selejtet, vagy járasd terápiára!

Magadat pedig kezeltesd ki, mert csodásan érzed magad a balek/áldozat szerepben..

2020. jan. 26. 06:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

hagyjátok mindig kimagyarázza a párját...te egy cseléd vagy és ennyi. Finom, friss csaj aki jó az ágyban és tök jó dadus, az pedig hogy neked mi kéne már le van tojva. Egy párkapcsolat nem kéne, hogy ilyen egyoldalú legyen.

Ha ezt nem látod be megérdemled.

2020. febr. 1. 03:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A kislánnyal tartsd meg a jó viszonyt, az apját pedig ne 'párodnak', hanem 'lapátra valónak' tekintsed és tedd.
2020. márc. 18. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!