Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Párom gyereke . teljesen...

Párom gyereke . teljesen tönkretesz a jelen helyzet mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindent én csináljak intézzek, járok egyetemre Levelezőn,arra is inkább menjek mert nemtudja nélkülem megoldani.

Mielőtt bárki ezzel jönne,semmi bajom a kislánnyal elfogadtam őt,csak már szinte többet foglalkozom vele,’mitn az anyja ...

Párom minden feladatot rám lök ... az egyetemen meg majd csúszok ha sosem

tudok bejárni.

Oké mondják hogy akkor ne törődjek vele annyit de túl lelkiismeretes vagyok lehet ...

2020. jan. 25. 14:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
És mégis milyen jövőt tervezel egy ilyen pasival? A saját gyerekével nem foglalkozik, és te is csak egy cseléd és ingyen bébiszitter vagy neki. Ő a fontos, te meg alkalmazkodj. Gondolom idősebb nálad. Elmondod neki, hogy mi zavar, ő meg magasról tojik rá. Ennyire nem lehet kicsi az önbecsülésed.
2020. jan. 25. 15:10
 12/26 A kérdező kommentje:

Csak a gyerek témában ilyen , másban nincs gondunk ...nem is értem,hogy épp a lányát miért kezeli így.

Nincs jelentős korkülönbség köztünk ,5 évvel idősebb .

2020. jan. 25. 15:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem az zavar, hogy hiába szólsz neki, nem hallgat meg, hiába megy tönkre az egyetemed miatta, őt nem érdekli, pedig tudja..

Jó lenne leszedni a szemellenzőt, el kéne ismerni hogy önző, te/ti kevesebbet értek neki, kevesebbet ér az időtök, a dolgaitok..

Tudom, hogy szereted a gyereket, de ennek ellenére nyugodtan zavarhat, hogy napi 3-5 óra már sok neked! Ez természetes, még az édesanyák sem akarnak 0-24 ben a nagyobb gyerekükkel lennie, mert az nem egészséges, sőt, a gyereknek(ha nagyobb) sem az! Ne érezz lelkiismeretfurdalást, mert csak napi 1-2 óràt engedsz szívesen az idődből más gyerekével való folgalkozásra!

Hagyd ott a pasit, lekezel, lenéz, önző..

2020. jan. 25. 15:31
 14/26 A kérdező kommentje:

Az a fura ,és tényleg nem védeni akarom de más téren egyáltalán nem önző és nem iylen a viselkedése ...csak a gyerekkel kapcsolatban csinálja ezt

Ha kérdezem akkor ne hülyéskedjek már Miket találok ki

2020. jan. 25. 15:35
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

Hát, anyus, nekünk mindegy.

Te nem tudsz rendesen tanulni levelezőn a pasid gyerekétől. Más meg a sajátja és a munkája mellett tanul... Te tudod mennyire éri meg beáldozni magad másért, amit nem kapsz vissza soha.

2020. jan. 25. 15:43
 16/26 A kérdező kommentje:
Azért a sajáttal másképp tartozik az ember felelősséggel,most meg csak a jo lelkiismeretem miatt nem viszem haza és megyek inkább az egyetemre.
2020. jan. 25. 15:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A saját mindig veled van... A párodé, meg a vele kéne hogy legyen...
2020. jan. 25. 15:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Vele is van ... de velem szinte többet és ez nem helyes szerintem.
2020. jan. 25. 15:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a lányka egyébként?
2020. jan. 25. 16:35
 20/26 A kérdező kommentje:

6 éves

Még nem ment iskolába,nagy csoportos

2020. jan. 25. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!