Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normalis, hogy amint megjeleni...

Normalis, hogy amint megjelenik a mama, engem elfelejt a gyerek?

Figyelt kérdés
Van egy 4 evesem. Szoktam vele jatszani, nem egesz delutan orakat, mivel mas dolgom is van, de minden nap jatszunk, es igyekszem akkor csak ra figyelni. Viszont h megjon az Edesanyam, aki meg kizarolag hozza jon jatszani, es akar orakat, engem teljesen elfelejt, sott csunyan viselkedik velem. “Anya menj ki, most mi jatszunk” meg ehhez hasonlok...nagyon rosszul esik. Hogy kell ezt kezelni? Normalis ez
2020. jan. 3. 19:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem birja elviselni ha en is szeretnek oda ulni kozejuk jatszani...
2020. jan. 3. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A fiam ugyanezt csinálja csak épp az apja ellen.

Nagyon rosszul hangzik, de ez az időszak ilyen. Pedig nem bántja, szeretetben élünk. Egyszerűen előrébb helyez egy személyt.

Ez most egy ilyen időszak.

2020. jan. 3. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Van ilyen, számára a nagyanyja sokkal érdekesebb, jobban passzolnak egymáshoz, hagyd őket. Ne kapni akard a szeretetet, hanem add, jelen esetben azzal adod, ha nem avatkozol bele a kettejük kapcsolatába.
2020. jan. 3. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ez nálunk is volt egy ideig, aztán elmúlt.
2020. jan. 3. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kiküld ha mamizik 🙂 én meg örülök h jól elvan és kicsit pihizhetek 😅 ne vedd véresen komolyan ezt, anya ilyenkor mindig "zavar". Legalábbis nálunk is hasonló a helyzet.
2020. jan. 3. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is van egy 4 évesem aki apósom jelenlétében csinálja ezt bár nem csak velem, az apjával is. En is furcsán néztem, mikor először kiküldött mindket dehát 1-2 hetente találkoznak egy délutánra, és tényleg rajong érte úgyhogy nem aggódom, normálisnak hiszem.
2020. jan. 3. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk is ez van. Örülök, hogy kötődik a nagyihoz, hogy elvannak.

Mondjuk nálunk más gond van, tömi a gyereket édességgel.

2020. jan. 3. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd elmulik.

Aztan majd a haverjai miatt csinálja ezt. :D

2020. jan. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!