Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eltanácsolják a gyereket az...

Eltanácsolják a gyereket az oviból, ha sok a "baleset"?

Figyelt kérdés
Volt szabad férőhely a kiscsoportban, így 2,5 éves kislányom szeptemberben kezdi az ovit. A gond az, hogy a pisinél nem szól, ha 1,5-2 óránként nem ültetném a WC-re bepisilne. Egyébként nagyon okos, értelmes gyerek, így nincs is nagyon baleset, de szerintem az ovónők nem fognak erre figyelni és félek, hogy ott be fog pisilni, nekem viszont októberben vissza kell mennem dolgozni, augusztustól már töltöm a szabim...
2010. júl. 20. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk igen. Ha sokat bepisil, nem tartják érettnek ovira.
2010. júl. 20. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Eleve nem értem őket, mert az óvodát BÜNTETIK, ha 3 év alatti gyereket felvesz. TILOS.
2010. júl. 20. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
2010.január 1-jétől már nem 3 év az alsókorhatár, hanem 2,5. Már ekkora gyerek után is kapnak támogatást.
2010. júl. 21. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Beidéznéd ide a törvényt vagy a rendeletet? Ugynais TERVEZTÉK ezt, de végül nem lett belőle semm. Ezért sokan, tévesen, azt hiszik, amit te is irsz, de nem igaz. Én legalábbis igy tudom, de ha van idézeted, bármit elhizek. Utánaolvadtam és csak terv maradt. Továbbra is büntetik, 1 MFt.
2010. júl. 21. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
A Mustármag Keresztény Óvoda vezetője mondta, amikor beiratni voltam a nagyobbik lányomat, aki 2007. karácsonyán született. Őszintén szólva nem kerestem rá a törvényre, mert úgy gondolom, hogy az aki ezzel foglalkozik nap mint nap, biztosan tudja, hogy mi most az érvényes szabályozás.
2010. júl. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!