Nem lesz sok baleset?
Figyelt kérdés
3 éves és fél éves gyerekeim vannak, mostanában teszem le gyakran a földre a picit, kezd kúszni és a kiságy már szűk neki mozgolódni. A nagy nem fog sokszor ráesni, fogja hagyni mozogni?2011. szept. 15. 07:46
1/3 anonim válasza:
27 és 8hónapos gyerekeim vannak. A kicsit 3hónaposan hupp letettem a földre. Azóta naponta kétszer van kicsi-a-rakás. Ilyenkor szétszedem őket. Persze a nagy rohanásban van amikor egymáson esnek kelnek, de nincs több baleset mint egy gyerek egyedül esetén.
Egy kis tesóféltékenység előjöhet ha eddig nem volt, mert a kicsi már maga veszi el a játékokat, de ez is hamar lecsenget nálunk. Most közösen tologatják a széket, és sétálnak vele.
Ha engeded játszani őket csendes felügyelet alatt, akkor nem lesz baj. Ha nyúzhatják egymást akkor nem lesz baj
2/3 A kérdező kommentje:
azta :) és a kétévesed megértette, hogy ne rugjon bele véletlenül se a fejébe, ne lépjen rá, ne szaladjon, ugráljon mellette? hogy végezted el a házimunkát tőlük ha együtt voltsk? tényleg csak addig félek míg mondjuk nem mászik, mert akkor azért már nem a hátán hever a földön, hogy pocakonlépje a bátyja :S Amúgy nagyon szereti a nagyfiam a picit, de azért eléh hebrencs néha, szándékosan sose bántaná, de véletlenül párszor már volt koki míg pl a babaülésben hagytam a picit...
2011. szept. 15. 15:52
3/3 anonim válasza:
Nálunk 20 hónap a korkül. a kicsit én is hamar letettem a földre. Addig nem bántotta a nagy, míg nem vette el a játékait. Rá kell szólni, mi mást tudsz csinálni? Szerintem egy 3 éves már igen értelmes, megérti, hogy nem szabad bántani a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!