Hogy tiltsam el a nagyitól ha a gyerek még szereti?
Figyelt kérdés
Anyámmal évek óta nem beszélünk( tett róla és mindig sokat tűrtem már) mondta is hogy utál engem csak az unoka miatt jön,túl kegyetlennek tartanám eltiltani. 5 éves a kislányom,ő is szereti.2 éve lett egy pasija is aki rendszeresen bántja anyámat néha a füle vagy karja sérül meg,egy foga is letört,egyszer úgy megütötte,de együtt vannak ordibálnak mindig egymással.meg néha velem is. A gyereket viszont szeretik játékokat vesznek neki stb.egyszer elengedtem velük mert a gyerek menni akart ,és egy napra mondta,de 4 mulva hozta haza kiabált hogy nem fogja hozni,érte akartam menni,akkor hozta.2 órányira.,egyszer engettem és eltört a gyerek karja.baleset miatt.itthon sose történt ilyen mert nem figyelnek.ezért rossz hogy nem voltam ott,nem tudom mi történik.ha itt vannak a lány folyton rájukszól ne kiabáljatok, papa ne bántsad mamát. Ha nálunk béke van,nem akarok hogy a gyereket ebbe belevonják. Már szóltam hogy csak anyám jöhet,de jönnek mindketten és a gyerek örül nekik,így nem küldhetem haza. Meg elakarjál megint vinni, nem szeretném de ha a gyerek is menni akar mi lesz? Nem érti miért nem engedem? Menjek mindig vele? Nem is tudom hogy bírják akik elválnak és mégis engedni kell az apjához mégha nem is érzed biztonságosnak .az a baj régen sokat segített ebbe házba ,nem lehet hogy nem engedem be,elköltöznénk hogy ne is tudják hol vagyunk,de addig még gyűjteni kell. Van aki hasonló helyzetben van ő mit tesz? A gyerek könyörög nekem pedig csak ordibálás van és nem tudok figyelni rá,hogy tiltsam el?2019. dec. 18. 07:25
11/12 anonim válasza:
#9 Nyilván a saját családomból indulok ki, nálunk egy ilyen helyzetben evidens lenne a bántalmazó eltávolítása, ugyanis elképesztő rombolást tud végrehajtani... Lásd azok a nők, akik gyerekestül rohannak vissza újra meg újra, akár a saját gyereküket is kitéve ennek. Szerintem ez mentális betegség, amin segíteni kéne.
12/12 A kérdező kommentje:
Csak baleset volt a törés mert lányom azért elmeséli mi hogy történt. Mondtam hogy érte akartunk menni ės hazahozta. Köszönöm a megerősítést, semmiképp nem engedem el,csak tanácsot kérnék hogy más mit mondana a gyereknek ha könyörög nekem. De úgyse engedtem volna többet,.Köszönöm a válaszokat.irhattok még.
2019. dec. 18. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!