Normális az, ha anyuka, a gyermektartásdíjon felül még kéreget pénzt, holott neki is van szép jövedelme?
Nálunk szerintem ez alap lenne, kérni se kellene. A barátnőm elvált, a volt férje nem csak a gyereket támogatja a megítélt összegen felül, de a barátnőmet is és valóban számithat rá pl. bevásárol
Jó a kapcsolatuk, azért váltak el, mert egymás barátai lettek, semmi egyéb.
Kicsit kezd már design hatású lenni a sok plusz infó, kezdi az eredeti kérdés elveszíteni a hitelességét. Nem azt mondom, hogy kamu, de egyre jobban túl van tolva.
"Ha egyutt elnenek akkor is ellatna a gyereket ugyanigy mint most" => Ezzel mintha azt akarnád mondani, hogy apukáknak általánosságban a családi szerepe egyenlő a nullával együttélésnél, csak van, de anya oldjon meg mindent egyedül (nem ezt írtad, de ez ezt jelenti), pluszban hozzon még haza ugyanannyit.
Mégegyszer mondom, elég szép összeg a 70ezres gyt, abszolút nem keveslem, mint írtam, mert ennyi elég kellene legyen.
De attól még sokak körítése, hozzáállása durván hibás, összegtől függetlenül.
Azért én kíváncsi vok mostmár hogy melyik multinál van olyan fizud h erre telik?!
100e utakst, plusz a kocsijára fizetsz, ls még ezen felül ha +kiadás van azt is állod. Meg persze viszed a gyereket nyaralni programokra stb.
Közben nyilván neked is van rezsid stb.
Hát mennyit keresel te 12 órázással??? 😱
Mert ezek alapján minimum műszakvez cagy 4-500ezres fizuval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!