Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az, ha anyuka, a...

Normális az, ha anyuka, a gyermektartásdíjon felül még kéreget pénzt, holott neki is van szép jövedelme?

Figyelt kérdés
Én 70 ezer forintot fizetek hacobta, de az exfeleségem mindig telefonál, hogy most cipőre kell a pénz a gyereknek, most erre, most arra...

2019. dec. 13. 15:13
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Többet van nálam, mint nála...
2019. dec. 13. 17:45
 22/34 A kérdező kommentje:
Viszem minden hová, nyaralások, programok. Mindent megkap.
2019. dec. 13. 17:46
 23/34 anonim ***** válasza:
39%
Baromira nem normális. 70ezret 1 gyerekre senki nem kap... A helyedben nem adnék... sőt a helyedben a gyerek elhelyezést is újratargyalnám.
2019. dec. 13. 18:31
 24/34 anonim ***** válasza:
14%

Nálunk szerintem ez alap lenne, kérni se kellene. A barátnőm elvált, a volt férje nem csak a gyereket támogatja a megítélt összegen felül, de a barátnőmet is és valóban számithat rá pl. bevásárol

Jó a kapcsolatuk, azért váltak el, mert egymás barátai lettek, semmi egyéb.

2019. dec. 13. 19:26
 25/34 anonim ***** válasza:
78%
Kérd a felügyeletet, ő meg akkor utazgathat és fizethet
2019. dec. 13. 19:40
 26/34 anonim ***** válasza:
62%
Hat hallod 70 ezren felul semmit sem korrekt kerni. Nehogy mar egy gyerek ne jojjon ki 70 ezerbol havonta akar meg taborostul szemuvegestul is... ha meg nem jon ki, akkor anya log tul kicsit a normalis kereteken. Ha en csak a gyerekemre kapnek ennyi penzt, a felet eleve takarekba tennem neki. De ha balek vagy es adsz neki, igy jartal. Most gondolj mar bele. Meg a 40 ezres gyt is soknak szamit manapsag. Es igenis anya is tegye melle a masik 70-et. Ha egyutt elnenek akkor is ellatna a gyereket ugyanigy mint most, akkor is a kts fele az o penztarcajabol menne es meg kethetente hetvegere se lenne "szabad". Hagyjuk mar a szamlakat. Egy haztartasban nem egy gyerek fogja hu de megdobni a villanyszamlat vagy a vizet. De a 70 ezer meg ezt is boven betakarja, ha valaki mar tenyleg ennyire fillereskedni akar. Elvileg az anya azt akarja hogy nala maradjon a gyerek, nem? Ja hogy ezt anyagi es idobeli aldozat nelkul? Hat mondjuk ilyen nincs. Se csaladban, se valas utan. Egyes notarsaim nem tudom, mit gondolnak.
2019. dec. 13. 22:11
 27/34 A kérdező kommentje:
Azt szeretné, ha a gyerek mindig nálam lenne, én pedig utalnám neki a pénzt havonta. Ja, és azt nem mondtam, hogy 100.000 ft-ot utalok, igaz abból a gyt 70, a maradék 30 az a jóindulatomból egy kis összeg, hogy segítsem az albérletet fizetni. Ez a váláskor bele lett foglalva egy szerződésbe, hogy 1 évig segítem +30 rugóval. De ez sem elég......
2019. dec. 13. 22:31
 28/34 A kérdező kommentje:
Ja, és váláskor is ugye legombolt egy csinos 7 számjegyű összeget, amit évekig gyűjtögettem, úgy, hogy a munkám mellett maszekoltam. És amikor elhagyott a kis barátjáért, még ő zsarolt a gyerekkel, meg különböző feltételeket szabott. Meg követelőzött. Az új barátnőmet sem tudja elviselni.
2019. dec. 13. 22:34
 29/34 anonim ***** válasza:
28%

Kicsit kezd már design hatású lenni a sok plusz infó, kezdi az eredeti kérdés elveszíteni a hitelességét. Nem azt mondom, hogy kamu, de egyre jobban túl van tolva.

"Ha egyutt elnenek akkor is ellatna a gyereket ugyanigy mint most" => Ezzel mintha azt akarnád mondani, hogy apukáknak általánosságban a családi szerepe egyenlő a nullával együttélésnél, csak van, de anya oldjon meg mindent egyedül (nem ezt írtad, de ez ezt jelenti), pluszban hozzon még haza ugyanannyit.

Mégegyszer mondom, elég szép összeg a 70ezres gyt, abszolút nem keveslem, mint írtam, mert ennyi elég kellene legyen.

De attól még sokak körítése, hozzáállása durván hibás, összegtől függetlenül.

2019. dec. 14. 02:48
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Azért én kíváncsi vok mostmár hogy melyik multinál van olyan fizud h erre telik?!

100e utakst, plusz a kocsijára fizetsz, ls még ezen felül ha +kiadás van azt is állod. Meg persze viszed a gyereket nyaralni programokra stb.

Közben nyilván neked is van rezsid stb.

Hát mennyit keresel te 12 órázással??? 😱

Mert ezek alapján minimum műszakvez cagy 4-500ezres fizuval.

2019. dec. 14. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!