Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-15 évesek válaszát várom. Miért van az h csak az a menő a szép és a jó akinek Facebookon 100 on felül vannak a lájkjai?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 00:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez a legszánalmasabb dolog a világon, amikor valaki a lájkjaival dicsekszik. Nem leszel attól menőbb, mert 100+ os a profilképed. Kiváncsi lennék egyszer, hogy hány embert ismernek igazán abból a valahány 100 lájkolóból.
2/8 anonim válasza:
Nekem ismerősöm sincs annyi mégis menő vagyok mert álprofilokkal zaklatok embereket.
3/8 anonim válasza:
ŐŐ, aszem nekem még magamról sincs képem fb-n és fb-m is csak suli miatt van, de ha menő akarsz lenni fogsz egy üveg pálinkát, egy doboz cigit, elviszed suliba oszt te leszel a menő, mert kb így működik xd
4/8 anonim válasza:
14 éves vagyok és egyáltalán nem így gondolom. Én is szinte soha nem teszek ki semmit a facebookra, ha igen, akkor is csak évente egy új profilképet. Nem is kapok sok lájkot, na meg ilyen kommenteket hogy "de szép vagy" meg hasonlók, pláne nem. Tudom, hogy nem én vagyok a legnépszerűbb, de nem is érdekel. Mellesleg, az a fiú, aki tetszik nekem, ő sem valami nagy közösségi oldal használó meg lájkvadász. Én nem szeretem az ilyen embereket.
5/8 anonim válasza:
Nekem sincs 100 like a képeim mégis szeretnek az emberek s többen ismernek. Szerintem a likeok sokat nem érnek csak azt mutatják hogy kinek mekkora álarca van. Amiért valakinek nincs rengeteg likeja lehet szép és jó fej, nem egy ilyen embert ismerek.
6/8 anonim válasza:
Igazság szerint én 14 éves vagyok és egyetlen egy közösségi oldalam sincs. Ha valamit szeretnék, akkor vagy felhívom az illetőt vagy pedig "dobok" neki egy üzenetet. Világ életemben kerestem erre a választ, hogy mitől "menő" valaki, ha +100 lájk van a képén, de ez is halad a generációval, illetve attól is függ, hogy milyen minőségű képeket raksz el és hogy mi van rajta.
7/8 anonim válasza:
Az a vágy h lehessen dicsekedni. És amúgy nálunk nem teljesen igy van h az a meno csak talan egy picit szimpibb lesz az ember persze csak ,,szimpatikusabb"mert h elegge nepszeru az illeto es ezt legtobben szeretik is hangoztatni es azert ezt mindenki latja de azert ,,szimpibb" lesz.
8/8 anonim válasza:
Ha nem vagy likevadász lehetsz 10/10 csaj akkor se lessz 100 likeod, ha likevadász vagy lehetsz ronda akkor is összelehet hozni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!