6 éves gyerektől mit lehet elvárni?
Figyelt kérdés
Popsi törlés? - apa végzi, pedig tudja ő is csak lusta
Öltözés reggel? - apja végzi mert a gyerek kifeszíti magát, es nem hajlandó öltözni magától
Inni hozni magának? - nem hajlandó
Kidobni a szemetet? - Nyűg neki
Rendet rakni maga után? - nem teszi
2019. dec. 10. 20:34
11/14 anonim válasza:
Ezeket mind el lehet várni. De amíg apa megcsinálja, addig ő nem fogja, így te csak az ellenseg vagy a szemében, aki apát el akarja venni tőle. A férjeddel beszelj, hogy ez így nem jó. Nem csak neked, neki se, de a gyereknek se
12/14 anonim válasza:
Ezeket már bőven el lehet várni. Az én lányom is 6 éves.
Kedve éppen egyikhez sincs, de képes rá és van, amit kis segítséggel (pl rendet rakni) de megcsinálja.
Egyedül inni nem hoz magának, mert kicsi és nem éri fel a csapot illetve eltekerni sem tudja.
A szemetet mondjuk a 1,5 éves lányom is a szemetesbe dobja, ha megkérem rá
13/14 anonim válasza:
Jo uton haladtok e fele. Esetleg mutasd meg az apukanak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
14/14 anonim válasza:
Hát az én lányom ezeket 2-3 éves kora óta egyedül csinálja. A fenekét csak azért töröljük,mert én erre nagyon finnyás vagyok. Kaka után megy a zuhanyzóba feneket mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!